Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-28, 21:45 Niezliczanie postów w HydeParku
Chciałbym poinformować, że licznik postów działa i wszystko jest w porządku. Poprostu wyłączałem naliczanie postów w dziale HydePark. Patrzyłem tak na temat Idgraya o pomocy charytatywnej, który jest super i to dobry pomysł, ale każdy post napisany przez nas zliczał się a nie wnosił nic nowego apropos motoryzacji. Dlatego też dział HydePark i pisanie w nim nie wlicza się w ilość postów, które są podane przy naszych ksywkach.
Także klikajmy dalej, bo pomagamy w ten sposób, tyle, że teraz pisane w HydeParku nie wlicza się w ilość postów napisanych przez forumowiczów.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-29, 09:25
No i właśnie o taką wypowiedź mi chodziło Przecież robimy to (przynajmniej większość) dla pomocy innym anie nabijaniu postów. I o to mi właśnie chodziło.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-06-29, 09:50
No i dobrze żeś Spyro zrobił
Ja jeszcze dla jasności dodam że wchodząc w profil danego użytkownika mamy pod licznikiem coś takiego jak "Zobacz wszystkie posty ..." i tam są umieszczone wszystkie posty danego użytkownika bez żadnych wyjątków więc jak komuś zależy na dokładnej ilości wszystkich postów to może sobie "ręcznie" policzyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum