Witam serdecznie wszystkich na forum.
Od soboty jestem posiadaczem Vento 1.9 tdi z 95 roku. Autko w nienajlepszym stanie ale myślę, że z waszą pomocą powoli wszystko ogarne.
siema wszystkim
od dwóch tygodni posiadam Vento 1.8 ABS w wersji GLX,wcześniej miałem Jette a2 1.8RP,Peugeota 306(to nie auto ) i przypadkowo zakupilem Ventyla.
Witam forumowiczów. Jestem Łukasz z woj mazowieckiego powiat łosicki. Obecnie posiadam vento '95 1.9 tdi 1z, to jest moje drugie vento, pierwsze to '93 1.9td. Obecnego venta zdjęcia niedługo wstawię.
Witam serdecznie.
Nazywam się Przemek, mieszkam w woj. warmińsko-mazurskim powiat iławski.
Od dawna planowałem zakup Veciaka i oto jest 1.8 AAM '94. Jak narazie czysta wersja GL, ale w planach jest wiele modyfikacji.
Wcześniej jeździłem Golfem 2
Witam. Jako, że tematy z prośbą o doradzenie już założyłem ale jeszcze się nie witałem : ) No więc nazywam się Damian, mieszkam w Braniewie (woj. Warmińsko-mazurskie).
W niedzielę 08.12.2013r zakupiłem swoje pierwsze Ventko 1.9 TDI 90 km 94r. Okazało się, że ładny to on miał tylko opis, borykam się z paroma problemami dlatego też trafiłem tutaj Więc liczę, na miłą współpracę
Silnik: 1.9 TD
Wiek: 30 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 14 Skąd: mam pieniądze na paliwo?
Wysłany: 2013-12-17, 15:36
Dzień dobry
Nazywam się Mateusz pochodzę z Piotrkowa Trybunalskiego, mam 18 lat (w lutym 19 będzie:P), prawo jazdy od maja 2013. Vento to mój pierwszy samochód na który częściowo musiałem zapracować, a częściowo dostałem od taty (zmienia na coś nowszego to Ventyl przypadł mi:)) Silniczek na ropę. 1.9 TD z 1996 roku o mocy zawrotnych 75 koni mechanicznych W Venciaku zakochałem się od momentu kiedy pierwszy raz samemu nim jechałem. To chyba syndrom tzw pierwszego samochodu ale co tam
Siemankooo Wszystkim Fanom VW Vento. Mam na imię Kamil i jestem z Podlasia, dokładniej Krynki. Mama posiada Vento z silnikiem 1.9 D , ale nie długo. Zaraz prawko i samochód przejdzie w moje ręce .
Witam wszystkich ;] Jestem Dawid mam 19, no prawie 20 lat, obecnie jestem uczniem technikum pojazdów samochodowych, pochodzę z miasteczka Pyrzyce w okolicach Szczecina, moje pierwsze auto to oczywiście Vento, darowizna ojca po tym jak kupił sobie Cytrynke C5 Auto niestety nie wygląda ładnie choć jest w bardzo dobrym stanie pod względem mechaniki ;] gdy skończe szkołe i będe miał fundusze z pracy zamierzam przywrócić autko do formy sprzed 21 lat ;] To tyle na mój i mojego auta temat
Witam forumowiczów. Mam na imię Maciej, lat 20. Obecnie jeszcze się uczę. Posiadam Vento z 92 roku, aaz. Auto w rodzinie od ponad 12 lat. Moim celem jest przywrócenie go do stanu świetności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum