Silnik: 1Z
Wysłany: 2014-01-22, 11:23 kod do radia VW Alpha
Cześć,
Znalazłem w ciemnych zakątkach szafy radio VW Alpha (takie jak chyba Golfy MK3 miały, bo w Vencie miałem już Betę) i niestety nie mam do niego kodu. Macie jakieś tablice, kalkulatory czy coś w tym stylu, z czego można by kod odczytać ?
ja mam w drugim aucie też ori radio vw tylko Beta z kodem i kiedyś podłączałem swoje radio na parę dni i później chciał też kod a że nie mogłem znaleźć papierów z kodem to zostawiłem podłączone w aucie i po nocy samo się rozkodowało może tak spróbuj
muchomorek165, chodziło mi o to że podłączyłem radio chciał kod wpisałem kilka razy ale żaden nie pasował to stwierdziłem że na razie dam sobie spokój z tym i zostawałem wyłączone radio na noc w aucie przychodzę kolejnego dnia już z kodem włączam radio i normalnie odpaliło bez kodu sam się zdziwiłem ze samo się rozkodowało
hrubka Vento samo się robi i naprawia Jakby głośniki chciał założyć to tylko kładzie je luzem w aucie na fotelu, zostawia na noc i rano ma już nowe car-audio Wszystko zamontowane i nawet nastawione To jest samochód-orkiestra, wszystko sam sobie zrobi, ciekawe czy koła też by się same zmieniły... Z wyważeniem i w ogóle
A co do radia to na pewno da się to jakoś obejść, kiedyś Astrą jeździłem na rozkodowanie i już nigdy więcej nie chciała kodu Tylko to chyba z 50zł kosztowało... Ale samemu też by to jakoś szło zrobić. Chociaż swoją drogą to za 50zł można już jakieś tam radyjko kupić bez żadnych kodów.
No w sumie Polówki to też nie kiepskie mebelki Tylko z wyglądu takie że... Eee... Szkoda gadać. Śmigałem kiedyś Polówką Classic III 1.4 60KM - padaka z wyglądu, bardzo krótka skrzynia, ale za to spory bagażnik bo to w sedanie było no i spalanie 8l gazu w trasie jak do Rzeszowa ganiałem A ja wolno nie jeżdżę
Silnik: 1Z
Wysłany: 2014-02-12, 10:34
Panowie, z przykrością stwierdzam że nie ogarniam
Problem jest jeden : skąd wziąć zaszyfrowany kod radia ? Bo o ile w radiu od Laguny to wystarczyło go odczytać z kodu kreskowego, o tyle tutaj tak prosto nie jest..
Problem jest jeden : skąd wziąć zaszyfrowany kod radia ? Bo o ile w radiu od Laguny to wystarczyło go odczytać z kodu kreskowego, o tyle tutaj tak prosto nie jest..
Cytat:
Jedyna opcja wylutowanie proca i zczytanie kodu na kompie kod czyta się od końca w "PonyProg"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum