Witam wymieniłem dzisiaj rozrusznik w moim ventylu i wszystko ładnie odpalało, chodził też dobrze. To stwierdziłem że podolewam wszystkie płyny itp. odpalam żeby wyjechać z garażu a tu zdziwienie gdy zgasł zaraz po odpaleniu(w zasadzie odpala i od razu gaśnie). Dodam że kontrolki dziwnie się zachowują tzn. jak kluczyk jest na 1 pozycji to nic sie nie dzieje a na 2 pali się kontrolka tylko od ręcznego ale to tez tak ledwo zauważalnie. Kontrolki palą się normalnie tylko jak przytrzymam kluczyk w pozycji zaraz przed odpaleniem ale to i tak muszę przytrzymać bo jeśli puszczę kluczyk to wraca do 2 pozycji. Maci jakiś pomysł? Może stacyjka?
Ostatnio zmieniony przez navas049 2014-02-03, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2014-02-03, 22:29 Re: Gaśnie po odpaleniu
navas049 napisał/a:
Kontrolki palą się normalnie tylko jak przytrzymam kluczyk w pozycji zaraz przed odpaleniem ale to i tak muszę przytrzymać bo jeśli puszczę kluczyk to wraca do 2 pozycji
Ale to chyba normalne że wraca na 2 pozycję, no chyba że źle zrozumiałem
_________________ "Diesel kopci, Diesel czadzi, Diesel nigdy Cie nie zdradzi"
Ale to chyba normalne że wraca na 2 pozycję, no chyba że źle zrozumiałem
Może ja źle napisałem No ale jakoś sobie poradziłem, zacząłem od sprawdzania masy a później ze stacyjka powalczyłem i na razie jest dobrze. Wydaje mi się, że to jednak stacyjka wiec dla pewności kupie drugą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum