Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2013 Posty: 653 Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-02-17, 17:18
Ja wolę jednak standardowy uchwyt na szybę:
1. Łatwiejszy dostęp (choć tu mówisz nie jest źle)
2. Często rozmawiam przez głośnik w aucie więc w tym miejscu byłoby mi ciężko
3. Uzywam nawi w telefonie
Jak uważasz, Ja tylko wyrażam swoje zdanie. Miewam wysokich pasażerów więc wiem coś na ten temat. Również preferuję uchwyt tak jak Hitchhiker ale mój coś nie chce trzymać i muszę kupić nowy.
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2013 Posty: 653 Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-02-17, 18:56
kowal323 napisał/a:
Jak uważasz, Ja tylko wyrażam swoje zdanie. Miewam wysokich pasażerów więc wiem coś na ten temat. Również preferuję uchwyt tak jak Hitchhiker ale mój coś nie chce trzymać i muszę kupić nowy.
Nie chce trzymać bo opada w dół czy nie obejmuje dobrze telefonu? Jak w dół to zamontuj go niższej, tak żeby opierał się w górę dechy i nie już nie opadnie. Sam tak jeżdzę i polecam
szefunio, no widzisz A Ty się kłóciłeś Rozwaliła ale chyba nie zabrała ze sobą? Bo tu chłopaki mieli ciekawe skojarzenia, więc kobieta od razu by wiedziała do czego to służy
Muchomorek, wole taśmą
Ostatnio zmieniony przez kowal323 2014-02-18, 01:19, w całości zmieniany 2 razy
Podpaska zmieniła swoje miejsce... tylko ciekawe na jak długo
Dopóki kobita nie wsiądzie do auta
Przykręć sobie do kierownicy... To chyba jedyne bezpieczne miejsce... Chociaż nie W bagażniku jakbyś przykręcił to miałbyś 300% pewności że podczas jazdy Ci kobita nie urwie
Przykręć sobie do kierownicy... To chyba jedyne bezpieczne miejsce... Chociaż nie W bagażniku jakbyś przykręcił to miałbyś 300% pewności że podczas jazdy Ci kobita nie urwie
a założysz się ? Z moja wszystko co plastikowe da sie połamać
Twarrrda kobita... Ujjj chyba nie chciałbym od takiej w czajnik dostać Ty muchomorek musisz być mocno grzeczny dla niej skoro jeszcze tu z nami piszesz
750zł w link4
Młody kierowca, dopiero dwa lata prawko i jestem jako współwłaściciel.
Jedyny plus tego wszystkiego że zniżki już mi lecą i jak będzie 25 to będzie już max zniżek i będzie można wziąć na siebie
ja jako sam wlaściciel, mając 23 wiosny i prawko 5 lat mając zaledwie 10% zniżek płacę 530 OC + Pakiet Assistance LUX polska 177zl (w tym laweta bez limitu KM i auto zastepcze na 7 dni, zakwwaterowanie i wiele wiele innych) ostatnio gdy miałem auto w warsztacie Przyjechał do mnie Passat B7 w kombi z silnikiem 2.0 TSI ;D
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2014-02-22, 20:58
Ja jak zaczynałem przygodę z ventem wzialem na siebie i zaplaciem 1800zl na rok, teraz mam już 5 ubezpiecznie (za każdym razem biore inne bo jest taniej) i zaplacilem 470zl OC + NW w AXA DIRECT
vwjanekvento, ja tam nie lubię axa... Jak kupiłem samochód to koleś miał tam ubezpieczenie i zrezygnowałem z niego. wypowiedzenia wysłane a oni zaczęli kręcić... na początku przez dwa miesiące twierdzili że nie dostali nic, potem że jest źle bo brak jednego podpisu... Wielki problem zaczęli robić i że mam zapłacić 800zł za drugą ratę (poprzedni właściciel zapłacił tylko za jedną) Zaczęła potem do mnie firma windykacyjna dzwonić i straszyć sądem itd. Aż w końcu jakoś się udało i odpuścili bo nie miałem zamiaru płacić 800zł za pół roku skoro już wziąłem nowe ubezpieczenie na rok za 750zł...
Trwało to około 7-8 może 9 miesięcy?
No i teoretycznie powinienem zapłacić za te dwadzieścia parę dni w których jeździłem na tamtym ubezpieczeniu a już minął prawie rok a nic nie wysyłają...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum