Silnik: turbodiesel
Wysłany: 2007-07-17, 22:52
właśnie chłopaki ten nr nie wystarczy bo to tylko nr koloru a tego koloru np w moim przypadku LC9Z jest aż 13 odcieni i tak trzeba wszystko sprawdzać na próbnikach kolorów.
ciężki temat
PS. Już teraz wiem dlaczego kolor w aucie idgray'a nie jest do końca srebrny tylko ma taką lekką niebieską poświatę:)
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-07-17, 23:27
kawalek napisał/a:
ciężki temat
przesadzasz
odkręcasz klapkę od wlewu paliwa i zanosisz do punktu gdzie mieszają farby, lakiery itp.
jeszcze w w tym samym dniu odbierasz klapkę razem z puszką gotowego lakieru w takim kolorze jak potrzebujesz
Silnik: turbodiesel
Wysłany: 2007-07-18, 00:45
Gavel napisał/a:
przesadzasz
odkręcasz klapkę od wlewu paliwa i zanosisz do punktu gdzie mieszają farby, lakiery itp.
jeszcze w w tym samym dniu odbierasz klapkę razem z puszką gotowego lakieru w takim kolorze jak potrzebujesz
dla mnie to kłopot bo nie mogę jeździć bez klapki
[ Dodano: 2007-07-18, 11:41 ]
podjechałem do mieszalni i mi zrobili to w 10 minut i jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum