Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-16, 16:58
Do cl'ów to jest taka jak ja mam w tej chwili... A ta była do diesli, tak zostałem poinformowany wielokrotnie zarówno w sklepach jak i większość diesli jakie widziałem miało właśnie ta krótką... Ale chust wie jak było naprawdę...
... no i tu spyro sie mylisz, nawet wersje GT mialy ten niski hokej, i to jestem w stanie udowodnić każdemu, jak ktoś ma możliwość, niech sprawdzi w ELZIE, to się przekona a nie pisać że to wersja Dieslowska czy CL, bo to tylko dla ludzi znajacych temat, oświesza człowieka wypowiadającego się... Pozdro...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-16, 19:37
janes napisał/a:
oświesza człowieka wypowiadającego się...
nie wydaje mi się, żebym się ośmieszał czymkolwiek co mówię...
Tyle wielokrotnie mówiono mi w sklepach gdzie sprzedawano hokeje (troche ich zwiedziłem zanim kupiłem te od VR, których notabene do tej por nie założyłem..., poza tym napisałem:
spyro napisał/a:
Ale chust wie jak było naprawdę...l
Wiem teraz na pewno że i hokeje były rzeczą względną jak wyposażenie wnętrza w Vento...
Pozatym Janes od kiedy jeździsz Vento? Bo ja od 2000 roku i zapewniam Cię, że z tym autem wiele przeszedłem... I wiele wiem... Choć mechanikiem nie jestem, ale swoje wiem...
Kovval polcar nei robi do vent.. pisalem jzu do kolesia i nie raczy zmienic aukcji..
wszyscy ktorzy pisza golf3/vento eni maja pojecia i sprzedaja to samo ze tez niby pasuje do vento i kupa! a to dlatego jest taki metlik bo w zamiennikach jak sa zderzaki to nei robia innego modelu do vento! ciule.. i maja wpisane w katalogach mk3/vento zatem kokej to samo pasuje niby do vento.. tylko ze nie do oryginalu!
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2007-07-17, 09:27
he hokeje to ja już wszystkie przerobiłem od najwęższego do vr6
najwęższy to porażka na całej linii bo prawie jak by go nie było
średni jest już fajny a od vr6 jest niżej spyro, już ci pisałem że masz zderzak od golfa więc ta twoja fota nie na miejscu jest
a już dostałeś ten hokej i zamontowałeś bo jak tak to jestem w ciężkim szoku że podszedł bez problemu bo z tego co wiem masz zderzak od vento a kupiłeś od golfa więc bez cięcia zaczepów nie podepniesz poza tym zabraknie ci z 5 mm po stronie do końca zderzaka. A tak wogóle to ten hokej jest porażką trza było kupić od vr6 jak już kupowałeś
a wiec zaczepy pasowaly trzebabylo dobrze naciagnac i tylko brakuje tak jak IDGARY napisal na koncach ale to tak sie nie rzuca w oczy zywicy sie dowali troszke i bedzie si wszystko ladnie pomaluje i
Wysłany: 2007-07-17, 15:12
No właśnie dzięki temu co Idgray napisałeś oświeciło mnie że mam golfowy zderzak i od razu kupiłem hokeje do golfa vr, ale te co mam teraz dostałem w spadku od Mariana - on je miał w swoim Vento zamontowane - Vento GT
A koleś z tj aukcji napisał mi tyle:
Jesli jest zderzak oryginalny z Vento to niestety nie pasuję. czesto zakladaja z Golfa to wtedy pasuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum