Kupię skrzynie biegów do venciaka 1.8 oznaczenia skrzyni CHB lub CHD lub skrzynie od 1.6 101km w rozsądnych pieniądzach z okolic Łowicza Łodzi. Proszę pisać
kogix, takie coś często dość się zdarza, na wstecznym dużo nie jeździsz, więc ja na twoim miejscu bym nie wymieniał, można poszukać na necie opinii że ludzie jeżdżą tak latami i nic się więcej nie dzieje, ale rób jak chcesz
Przemek, zależy jak się trafi, nawet mój wujek ma cordobę co już mu wsteczny stuka uuuu dużo czasu i jeździ. No ale koniec OT już więcej nie przeszkadzam.
no iinym moze to nie przeszkadza ale mi troche tak, dodam ze jadac do przodu tez słychać stuki i to słychać nie tyle w środku co na zewnątrz a ludzie się patrzą czy to jakiś ciągnik nie jedzie ... znalazłem skrzynie o symbolu 4S za śmieszne pieniądze i nie wiem czy ryzykować i ja kupić ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum