Wysłany: 2014-03-17, 22:32 Potrzebne części bo rozbiłem Vento !
Witam na wstępie powiem, że nie moje i nie miałem pomysłu gdzie to wstawić.
Sprawa jest taka Nasz kolega z forum Seweryn rozbił auto a dokładnie przód.
Znacie mnie trochę, niektórzy i wiecie że jak mam jakieś części które mi leżą to ktoś tam zawsze dostanie
Sprawa jest taka u Was na pewno coś tam leży niepotrzebne a Seweryn potrzebuje:
Przedni, zderzak, pas, lampy obie, kierunki, zbiorniczek wspomagania, podstawa akumulatora, łapa i poduszka przednia silnika, maska, chłodnica, grill, dwa błotniki, tak nawiasem cały przód. 1.9D
Ja mogę dać grill bo tyle chwilowo mam. Jak ktoś ma coś na wydanie lub za grosze proszę o kontakt.
Silnik: 1.9 D
Wysłany: 2014-03-18, 18:50 foty
Na moje oko potrzbuje :
- Błotniki prawy, lewy
- Lampy
- kierunkowskaz lewy
- Maska
- Zderzak
- pas gorny ten z tworzywa
- pas przedni
- chlodnica
- zbiorniczek plynu wspomagania
- obudowa wiatraka lub wiatrak nie wiem czy da sie sama obudowe bo wiatrak jest spoko
- poduszka silnika (od strony skrzyni biegow)
- Mocowanie filtra paliwa (WIDAC NA ZDJECIACH, mocowanie ktore idzie do bloku silnika wkreca sie w to filtr)
cos Ty nim robił?? ile na patelni miales ze tak poszedłes po bandzie?? do tego może dojść koncówka drążka bo dostał w koło i mogło ja wybić, nie wiadomo jak stabilizator, koło, macperson, wachacz a napewno obudowa bagnetu do wymiany:) i nie mocowanie filtra paliwa tylko oleju
Ostatnio zmieniony przez hotdriver 2014-03-18, 20:01, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum