Witam, mam do sprzedania kilka gratów które może komuś sie przydadzą a mi już niepotrzebne zalegają lub zamienię za przycisk ryglowania drzwi, lub przycisk podgrzewania siedzeń w starą deske, lub z dopłatą za włącznik świateł full opcja w stara deche (zadbany) lub plastik mocujący mieszek ręcznego z tunelem USA. A sprzedaję (dla forumowiczów ceny niskie!! ) :
Lampka podsufitki czarna - 10 zł
Pająk zwykły cały strona lewa i prawa (strona lewa bez osłony na awaryjne) - 10 zł
Tunel średni kolor jasny (tylko do umycia )wraz z blaszką montażową stan jak na fotkach - 20zł
W razie pytań pisać tu lub na pw
Ostatnio zmieniony przez hotdriver 2014-04-27, 20:33, w całości zmieniany 2 razy
Mała aktualizacja do tych bajerów dodaje sam zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy bez pompki 4 litrowy oraz siłownik pneumatyczny zamka tylnej klapy ( foto poglądowe http://t2.gstatic.com/ima...caR-x5KSIbrwzz2 tyle ze koloru niebieskiego) i za wszystko razem to cena myśle atrakcyjna jaką chcem to będzie flaszeczka lub paczka fajek doliczyc należy jeszcze koszty wysyłki. szczerze to te rzeczy mi zalegają a komuś może sie przydadzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum