Ventyla kupiłem we wrześniu ub. roku, przebieg w dniu zakupu to 290tyś co jest mało prawdopodobne Ogólnie ventyl w super stanie nie był ale jako że to pierwsze auto myślę że nie jest źle Plany na samochód są z pieniędzmi troche ciężej w najbliższym czasie planuję zmianę felg i parę innych rzeczy Wszystko przyjdzie z czasem!
Silnik 1.8 ABS z podtlenkiem gazotu w dosyć dobrym stanie JESZCZE
Ładny ventyl, prosty nie poobijany. Widać że zdrowy i zadbany, dobra baza do dalszych modyfikacji, na początek zmieniłbym białe żeberka zderzaka na czarne
O jaki ładny okaz Ci się trafił Kolorek ładny, blacharka chyba też ok, bo rudzielec nie rzuca się w oczy Zderzak od golfa z przodu, ale za to ładnie hokej VR6 siadł. Ja bym wyrzucił jeszcze chlapacze i hak z tyłu
Cytat:
wpadły też ciemne lampy i odblaski w zderzaku czarne
No i zmiany na plus, widać że zmierzasz w dobrym kierunku Czekamy na reszte fotek. Wrzuć z wnętrza także. Pozdrawiam
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2013 Posty: 653 Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-05-16, 12:18
Ładny okaz, dobrze wygląda a i pierwsze kroki w dobrym kierunku. Przydałoby sie jeszcze grill starego typu a dalej to już standardowo jak to u nas... na glebę go, dbać, działaj.... Powodzenia w modach i naprawach
Fajny Ventyl Koledzy już Ci podpowiedzieli co do zmienienia A przebieg wg. mnie Jak najbardziej realny chyba, że dla Ciebie mało prawdopodobne znaczyło, że zawyżony
Ah nie było mnie tu chwile... Vencior trzyma się dobrze, narazie brak modów zwiazany z brakiem money fura poleciała teraz na stalówke niestety... w wakacje może jakies 15 zagoszczą a tutaj efekt nudy dzisiejszej
Silnik: 1.8 ABS Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 39 Skąd: Radom/Pionki
Wysłany: 2014-06-19, 22:55
Bardzo zdrowo wyglądający egzemplarz Kolego taka rada , wywal chlapacze z przodu bo polecą Ci dolne części błotników. Więcej szkody jak pożytku będzie z tych chlapaczy. Pozdro
Ostatnio zmieniony przez pawel.GL 2014-06-19, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Ze zmian:
-dołożone całe MFA
-halogeny
-fisherbox
-ciemne kierunki
-siłowniki pod maske
-grill starego typu
-sierpy i progi ( jeszcze nie kompletne)
W planach alusy, zmiana wnętrza, kierownica w skórze, spręzyny od GT
Narazie to wszystko, na bierząco będę dalej aktualizował
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum