Szybka piłka, 3 stop w lotce świecił mi jak chciał, zdemontowałem go i Moje pytanie gdzie mogę dostać cały komplet gotowy do montażu lub samą tą listwę z wejściem jak na 2 fot.. Z góry dzięki za odp.
Tylko w Aso, nie bedzie to az takie drogie. Jak wroce do domu to sprawdze w etosie i podam ci numer czesci i cene za to.
Ten wklad z zarowkami mozna zregenerowac/uratowac, u dziadka w golfie wklad zgnil ale troche checi lutownica w reke i swieci juz tak kilka lat.
W etosie pokazuje tylko lotkę bez stopu, a w elementach oświetlenia 3 stopu tylko stop na szybie, albo europejski krótki albo z wersji us długi. Masz może numer części?
Temat można zamknąć, starą listwę wyrzuciłem, a wrzuciłem pasek diodowy, pare przeróbek, trochę demolki i wszystko ładnie gra Dzięki panowie za informacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum