Mam taki pomysl moze by otworzyć pokoj w programie Skape. Chwilka roboty dobra jakość dzwieku, mozna by sie spotykać, szybciej rozwiazywać problemy i nie zaśmiecać tak forum. Przemyślcie to otworzenie takiego pokoiku to 5 minut roboty a nawet i nie to
jak zainstalujesz skape w zakladce na zywo na dole jest napis zaluz skapecast czy cos takiego wejdz tam otworzy ci sie stronka i po prawej stronie jest napis (cos tam o tworzeniu wlasnego pokoju) wcisniesz i postepuj zgodnie z poleceniami tylko wprowadz haslo ( chyba bedzie opcja) i podaj tu bo czesto wchodza dzieci, albo jakies paly i wyklinaja
[ Dodano: 2007-04-15, 13:31 ]
jestem teraz na studiach, ale jak bede w domu to napisze krok po kroku jak to zrobic
[ Dodano: 2007-04-15, 15:43 ]
dobra juz zalozylem pokoik mozna do niego wchodzic z tego linaka
To jest bodajże tak że jak nikogo nie będzie w pokoju rozmów to wtedy pokój sie automatycznie zamyka. Trzeba by jakiegoś bota postawić Ale to i tak będzie tak samo często odwiedzane jak nasz formowy chat
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Zadne boty ani nictakiego tylko pokoj mona wlaczyc najdluzej na 5 godzin wlaczylem ale nikogo nie bylo czas sie skonczyl i sie pokoj zamknal. nie musi byc gospodaza zeby pokoj dzialal, bo on sie tworzy na serwerze . po minieciu 5 godzi wciska sie otworz ponownie i juz. jesli ktos chcial bys ie tym zajac to prosze na gg pisac to powiem co i jak5648131
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-25, 11:20
To jest niestety jak z chatem na forum. Ogólnie jak ktoś ma problem to pisze wszystko na forum lub komunikuje się na gadulcu... Ale zostawmy to na skypie, bo każdy pomysł reklamujący Klub jest wart uwagi...
Wiek: 43 Dołączył: 23 Maj 2007 Posty: 11 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2007-05-23, 10:58
Ja mam takie pytanko , czy organizujecie jakieś spoty z danego regionu czy wojewodztwa bo np. do niedawna miałem Fieste i jestem w Fiesta Klub Polska ale mamy odrebne forum z ekipą ze Ślaska i organizujemy sobie spociki jedno dniowe co najmniej raz w miesiacu a jak jest u was ?
Witam. dawno mnie nie było ale jak to w życiu nie ma sie czasem czasu. No wiecie praca i do tego czasem nadgodziny ale dziś mam urodzinki i dostałem parę e-maili z zyczeniami.
Wielkie dzieki wszystkim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum