Wysłany: 2014-09-20, 18:55 [S] Trochę gratów do ventki
Witam robiłem porządki w szafie w gage i mam na sell kilka drobiazgów do autka może się przydadzą komuś mi zalegają tylko Do Cen należy doliczyć KW , Możliwa niewielka negocjacja cen
styropian na hak wraz z plastikiem na lewarek w koło zapasowe 20zł
Tylne ori lampy czerwono-pomarańczowe w prawej w błotnik jak i w blędzie pourywane zaczepy do mocowania,środkowe lampy przerobine na czarne sprayem z łatwością moża to zmyć i mieć cywilne lampy. 30zł
Kierownica od sersji GT w jednym miejscu wytarta 25zł
Prawy hokej średni do golfa 3 pęknięty w jednym miejscu ale sklejony 10zł
Tylny podnośnik szyby manualny nie wiem która strona ale chyba pasują zamiennie 20zł
Tylna prawa lampa w błotnik ori ciemna,połamane zaczepy i z boku pęknięta,wszytsko widać na zdjęciach,może ktoś się pobawi i naprawi ją cena symboliczna 5zł albo dorzuce komuś jako gratis jak kupi kilka rzeczy
mały aktual doszło do sprzedania:
ori ciemne tylne lampy hella w niektórych brak zaczepów do założenia wkładów,wszytsko wiadać na zdjęciach,gratis do lamp daje licznik VOD od benzyny 50zł
mały up
sprzedane :
styropian w koło,ciemne lampy z licznikiem,kierownica gt,zwykłe lampy
Dzisiaj wziąłem się i porobiłem zdjęcia kilku rzeczom co mi z ventki zostały może komuś się przydadzą
Półka do bagażnika w zestawie śrubka i zatrzaski do jej zamontowania 30zł
Radio Kenwood mp3 4x45w modelu nie pamiętam ale jutro sprawdze i napiszę 50zł
Lampy ciemne ori hella,w niektórych brak zaczepów do mocowania tylnych wkładów ale u mnie jezdziły ponad 2 lata i się wszystko trzymało,popękane mocowania pod blendę nie przeszkadza w mocowaniu,i z tego co pamiętam to tylna prawa z błotnika parowała,dodam że nie są popękane 80zł
Kierownica zwykła kompletna 15zł
osłona pod kierownice pęknięte jedno mocowanie pod śrubę można skleić i będzie służyć 10zł
Lifty maski wraz ze śrubami do montażu,trzymały maskę do końca dni ventylka 25zł
listewki w przednie błotniki 10zł za dwie
tylne listewki na nadkole te małe,jedną chyba ktoś przyklejał na jakiś poxipol albo coś podobnego można oderwać i założyć i nie będzie śladu po kleju 10zł za dwie
osłona skrzynki bezpieczników 5zł
spinki listew drzwiowych nie wiem ile dokładnie ich jest ale za dobre piwo oddam,są one nowe kupione i miałem je zakładać do auta ale nie zdążyłem,albo dorzucę jako gratis przy kupnie kilku rzeczy
Tylne sprężyny do bębnów cały komplet brakuje tylko dwóch podkładek tych co się bęby zabezpiecza.musiałem kupić cały zestaw bo potrzebowałem samych podkładek a ich nie idzie kupic oddzielnie 15zł
osłona panelu nawiewów wraz z światłowodem i ori podświetleniem brakuje tzw. pająka 5zł
I to tyle co zostało po ventku do cen należy doliczyć koszt wysyłki
UP
Sprzedane: Styropian w koło zapasowe,lampy ciemne wraz z licznikiem,lifty maski.
Wielka promocja Świąteczna Wszystko to co zostało oddam za 120zł plus przesyłka jeżeli nikt nie się nie skusi pojedzie wszystko w kosz bo nie mam gdzie tego trzymać już..
ostatnio kupiłem pompkę centralnego zamka do polo ale niestety nie pasowała zamienię ze względu na inny numer,pompka działa jak należy oddam ja za tyle co kupiłem 50zł plus przesyłka
UP
Sprzedane: Styropian w koło zapasowe,lampy ciemne wraz z licznikiem,lifty maski,radio
Na prawdę nikt nic nie chce? bo jak tak to wywalam wszystko na śmieci bo tylko mi zagraca garaż.
Możliwa negocjacji ceny za całość
UP zostało tylko:
Tylne lampy 70zł
Półka z bagażnika 15zł
3 klamki jedna przednia i dwie tylne( brak bębenków) 15zł za wszystkie
rezystor dmuchawy 15zł
Tylny zamek z drzwi 10zł
Reszta gratów poszła w kosz z powodu braku miejsca zostały tyko te co mogą sie komuś przydać możliwość negocjacji ceny albo oddam wsio za 100zł + KW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum