Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2014-09-23, 18:27
A jednak wróciłeś do vento.
Ładnego rodzyna upolowałeś, w pięknym stanie, takiego to tylko od środka popsikać "mazidłami" i wytrzyma tyle co audi b4. Kupiłeś go na rynku krajowym czy za granicą
Ładnie sobie leży Ogólnie nie masz jakoś w uj modów zrobione (bez obrazy oczywiście), a mimo to ładnie się prezentuje. Ma w sobie to coś czego nie mają inne ventki i nie wiem co to takiego
Hitchhiker ale ta Polówka też jest w niezłym stanie ale jednak oczy wolą Vento dratek ma rację, coś jest w niej/nim (niepotrzebne skreślić ) co powoduje, że można oglądać i oglądać i oglądać...
powiedz mi jak z tym airem co kupiłeś? jak działa? i to masz zbudowane na gwincie? tez bede sie przymierzał do tego aira i chcialbym wiedzieć jak to wygląda u Ciebie
_________________ Wciskam gaz, zegar przestaje mierzyć czas
Lewy pas, zaglądam śmierci w twarz
poszukaj tam na stronie są filmy jak to działa działa bardzo wolno ale bez problemów ja jestem zadowolony. Łatwy montaż był i tak na gwincie to mam zrobione.
faktycznie bardzo wolno ale w sumie gdyby założyć węże nie 6mm a 10 mm było by troszkę szybciej ale jeśli mowisz ze jest dobry to chyba taki też przytulę
i vento masz zaacne czy on czasami kiedyś nie stał na tablicy na sprzedaż?
_________________ Wciskam gaz, zegar przestaje mierzyć czas
Lewy pas, zaglądam śmierci w twarz
faktycznie bardzo wolno ale w sumie gdyby założyć węże nie 6mm a 10 mm było by troszkę szybciej
raczej zwiększenie węży nic nie da bo przełączniki mają wejścia na fi6 i tego nie przeskoczysz musiał byś zastosować zawory by zwiększyć szybkość na tych przełącznikach nie da rady
Heavy napisał/a:
czy on czasami kiedyś nie stał na tablicy na sprzedaż?
Być może stan. Ładny lakier w aucie to podstawa. Id przeglądałem twojego fejsa trochę i cały czas się zastanawiam co ty miałeś w głowie tworząc to dwu kolorowe vento XD. Swoją drogą zasanawiam się dość często czy powróci kiedyś tuning rodem z szybkich i wściekłych. Wiecie, zmienione zderzaki, jakieś malunki rysunki, wielkie szpojley itp
mi się wydawało, że na olxie go kiedyś też widziałem
to na 100% nie był ten
dratek napisał/a:
Ładny lakier w aucie to podstawa.
kiedyś mam nadzieję będzie bo "trochę" mu brakuje
dratek napisał/a:
zastanawiam co ty miałeś w głowie tworząc to dwu kolorowe vento
10 lat temu taka była moda mi się na tamte czasy pobadał poza tym nie widziałem innego kierunku modyfikacji... potem trafiłem na cultstyle.pl i zobaczyłem o co chodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum