Osłonka jest naprawde warta uwagi z powodu jej oryginalnego wykonania (jeden "garb", wyszywane logo)... oraz oryginalnego pochodzenia. Nie jest to osłonka szyta w kraju :)
>> >> Koszt na start : 99,99 pln
Pozdravwiam,
Ostatnio zmieniony przez deSpool 2007-08-01, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-08-01, 14:24
dobrze Ci Jaca wygląda
deSpool wyraźnie w treści aukcji napisał/a:
Zdjęcie przedstawia osłonkę naciagniętą na maskę Golfa 3 ...z braku Vento Jak widać nawet na golfie leży prawie świetnie chodź auta te rożnią się przodem.
Bra bedzie pasowac i do Jetty i do Venta ale....
Jetta w wersji amerykańskiej "NIE=" Vento w wersji europejskiej !!! :>
Wy jestescie specami od Vento wiec mi powiedzcie ...ja sie znam na Golfach hehhe... jednak z moich nauk wynika, ze nazwa sprzedazowa Vento w USA to Jetta i "maskowo" sa takie same... jesli sie myle prosze o korekte
jaca napisał/a:
le to mi wygląda na maskę od golfa a nie od vento :hmmm:
trafnie ;) ...a jak juz doczytales, nie udalo mi sie modelu Vento zdobyc na przymiarke, a mysle, ze ladniej wyglada na masce niz "flak" lezacy na podladze ;))
aaa i także miło wszystkich witam ;) czytalem dluższy czas, jednak dopiero posiadanie czesci od Vento zmusilo mnie do rejestracji ;))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum