Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2007-08-09, 13:23 BRA - skóra na masce
Założyłem oddzielny temat zawsze jest dyskusja że się podoba lub nie jest fajnie lub ochydnie To ja mam coś ala bra :
a tak poważnie to "na drogach pojawiły się zamaskowane egzemplarze nowej generacji Golfa. Samochód testowano od razu w wersji 3- i 5-drzwiowej. Jego premiera nastąpi najwcześniej w przyszłym roku. Wówczas dowiemy się czy, kolejna generacja popularnego kompaktowego auta zachowa dotychczasowy kształt, czy też stanie się bardziej dynamiczna stylistycznie. Niemal na pewno Volkswagen nie popełni błędu i pozostanie przy tradycyjnej linii marki."
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-08-10, 00:00
misiek napisał/a:
ale badziew to wygląda jak wiejski tuning usmiech_duży
nie przesadzaj... wiesz co to wiejski tuning?...
poza tym to oglosznie i kazdy chce sprzedac... wiec niektore posy sa nie na miejscu .. jak sie komus inny styl podoba to prosze ale nie wyzywac tu od wioch.. bo my zwolennicy bra i nie tylko tez umiemy niegrzecznie pojechac
mysle ze pasowaloby wyrzucic niepotrzebne posty ...
Od Spyro: temat scalony z działu gieła, tutaj możemy pogawędzić co jest OK lub do bani z BRA...
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum