1. Szyba kierowcy, otwarta na maxa, chce ją zamknąć, wciskam, leci do góry - dochodzi do połowy po czym wraca na dół i tak za każdym razem. Jedyny sposób żeby ją zamknąć to zatrzymać unoszenie tuż przed miejscem w którym się cofa i wcisnąć jeszcze raz podnoszenie, wtedy się zamknie.
2. Nie działa mi prawa tylna szyba, do tego jak pojeżdżę trochę po nie równościach to mi się osuwa delikatnie pod kątem i muszę ja z dwóch stron łapami złapać i podsunąć do góry, czym to może być spowodowane ?
Ktoś się spotkał z czymś takim ? Na razie nie mam kiedy się do tego dobrać, więc pytam czysto teoretycznie
kowal323, co do pierwszego to zobacz czy przypadkiem szyba nie jest przekoszona lub linka jest na wykonczeniu i gdzies sie krzywo nawija i ma za duzy opor zeby ciagle podnosic i rozlacza w polowie bo dziala czujnik przeciazenia w module co do drugiego to tak jak tom cio, mówi prawdopodobnie nie ma juz podnosnika lub rozkrecil sie zcisk ale czy to wszystko prawda i czy cos innego sie nie stalo to nie dowiesz sie jezeli nie zdejmiesz boczkow
Ostatnio zmieniony przez hotdriver 2014-11-12, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum