Fajna byłaby sesja zdjęciowa w tej Szczytnicy (czy jakoś tak), na tle tych starych poradzieckich blokach (znajdują się tuż przy autostradzie po prawej stronie jadąc w kierunku Wrocławia, zaraz za węzłem Krzywa. Byłem tam kiedyś z ciekawości pooglądać - klimat jest, nie powiem
Witam wszystkich ponownie i odświeżam temat spotkania:-)
Czy znajdzie się ktoś chętny? Jeśli tak to proszę o propozycję miejscówki i data oczywiście:-)
pozdrawiam ;-)
Silnik: AAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 110 Skąd: DSR
Wysłany: 2015-03-27, 07:04
Trzeba się w końcu zmotywować.
W czwórkę można by było już się spotkać. A jeszcze mogę zagarnąć kogoś od siebie kto jeździ autem z grupy vag.
Ustalmy pasujący każdemu termin, i jedźmy na spota !
Ja postaram się być w maju w pl wiec jak coś to podam termin od kiedy będę i jak będzie wam pasowało to może uda się wybrać jakiś dzionek żeby było nas jak najwięcej:-)
Ja dopiero się określę jak dostanę grafik na maj. Pewnie większości będzie pasował jakiś weekend, ja mam niedziele pracujące a wolne mi sie trafia najczęsciej we wtorek lub czwartek. Chyba, że dziwnym fartem się trafi jakaś sobota
Ja nie zapomniałem, cały czas śledzę to co się dzieje :-D Bardzo bym chciał już podać jakiś termin ale ciężko na razie...Postaram się dostosować do waszych propozycji bo będę musiał starać się o urlop :-p
Silnik: AAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 110 Skąd: DSR
Wysłany: 2015-05-05, 06:52
Kurde !
Umawialiśmy się na maj a jak jest ?
Nie bójmy się tego że ktoś kogoś będzie cisnąć na spocie że np. Ty masz tu rudą a Tobie wisi podsufitka. Ogarnijmy sie w końcu i się spotkajmy pogadajmy strzelmy kilka fotek i będzie fajnie.
Jeżeli ktoś myśli że jego Ventka nie ogarnie takiej trasy to możemy coś wymyślić.
Wszyscy się zastanawiają więc ja podam swoją propozycję :-D 10.05.2015 bo akurat będę kilka dni w PL:-) i ten termin pasuje mi najbardziej, późniejszy termin dopiero w wakacje...pozdrawiam i czekam na was co postanowicie ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum