Falt ...... Ale na piatym zdieciu za zdesiem stoi drugi ....ladniejszy ..... Moze sie mlody dogada...co do tego drugiego .... Przemek .... Nie takie kity sie zrywalo .....
Widzę że kupiłeś tylny zderzak od tego samego gościa co ja przedni, dobre ceny miał
wystawił o 6 aukcje a ja o 10 już kupiłem przedni , a potem ty o 13 tył
Sieemaano
Wkoncu wpadl dlugo oczekiwany zdes na przod..
Z racji tego moje serce nie moze wytrzymac...
Chyba jednak auto w listopadzie wstawiam do blacharza i lakiernika
Kupie dokladke USA- ale nie koniecznie
Kupie kratki USA - koniecznie.
Kupię wiazke pod postoje z obrysami USA
Nic szczegolnego sie nie dzieje... tu cos dokupie... tu cos naprawie... auto ciagle dopieszczane (poprawiane) po poprzednich nie ogarnietych wlascicielach
Jak bede mial dzien wolny to lece do gazownica zeby przelozyc wlew gazu pod klapke wlewu paliwa... i wtedy zakladam tyl Usa caly pakiet USA dodatkowo nakreci Mnie na jak najszybsze wstawienie auta do robienia... stad ten pomysl zalozenia wszystkiego z innej parafi kolorow
Dawno nie bylem z racji tego ze za wiele sie nie dzieje.... zima idzie wiec i mody spadly na dalszy plan
Auto bardziej sluzyoo jako dupowoz... przeprowadzka na swoje z moja pania i Ventke zaniedbalem.... lecz od zeszlego tygodnia znow zaczalem pozytywnie ja dopieszczac....
Ida do Mnie sloneczniki z Usa ( zakup z przymusu ) gdyz moja pani myslala ze da sie go mocniej odchylic co poskutkowalo peknieciem a ze wypatrzylem sloneczniki za grosze ( i tak pojda w czarno ) to zaraz zaklepalem
Nie moglem patrzec na Ventke na kole zimowym... gdzies obilo mi sie o uszy kiedys ze montuja duzy kolpak na malej feldze... postanowilem to zastosowac u Mnie ale problem byl w tym ze mam alusy a nie stalowki Nie poddalem sie... kolpaki jako tako zamocowalem... zadnych bic, lecz lekko odstaja i musze cos z tym zrobic
Na te chwile Ventka wyglada tak :
Plan jest zeby auto robic na Jette wiec i chyba kierownicy tez sie nie opre.... a mam okazje wyrwac za 80 zl z wysylka i poduszka ori kiere z Jetty III....
Jeszcze chce zakupic bagaznik dachowy na zime zeby dac jakis akcencik zimowy dla wiekszego wyroznienia sie na drodze wsrod ludsi ktorzy beda jezdzic na golej stali
Witam witam
Niby nic sie nie dzieje... a jednak troche porobione
Regeneracja rozrusznika, okazalo sie ze nigdy nie byl rozbierany
Wymiana kroccy od chlodzenia.... nowy plyn... olej... filtry.... filtr kabinowy byl tragiczny
konczy sie srodkowy tlumik.... rolka alternatora do wymiany bo pasek piszczy na niej...megaa wyslizgana... z racji ze naciagnalem pasek zeby nie piszczalo musze sie w wolnym czasie zabrac za wymiane... zeby nie zajechac lozysk ;P
Ciagle odswiezam auto i staram sie poprawiac bledy poprzednich wlascicieli.....
Ventyl Wreszcie doczekal sie nowych foteli.... dawca Passat b3 vr6, cena dobra.... fotele wlezly bez problemu a kanape rzezbilem z kolega Mattspark zeby ja spasowac.... bylem przekonany ze passat jest wiekszy a okazalo sie ze opaecie kanapy jest duzo węższe od Vento....
juz jednak wszystko zamocowane
Plus foteli z B3 taki ze przednie fotele maja w tyle kieszenie..... kanapa zaglowki i podlokietnik
Grzane dupska podlaczone.... wszystko bardzo dobrze dziala
Wiosna troche zrobie poprawki skory farba, ale jakis specjalnych napraw tapicerki nie trzeba gdyz stan ich jest Db
Jeszcze zostalo kupic boczki w skorze wiec jak ktos cos wypatrzy - PW
Plany.... kiera g40 lub jetta 3.... zobaczymy co sie trafi w dobrej cenie szybciej
I namierzony podlokietnik z allegro dedykowany pod mk3 w skorze
Mam bagaznik dachowy, chyba oryginal z Vento, z kluczykami w bdb stanie, jakbys chcial to PW. Folie na dach sam naklejales? Bo zchodzi mi klar z dachu i mysle nad taka folia.
Mam bagaznik dachowy, chyba oryginal z Vento, z kluczykami w bdb stanie, jakbys chcial to PW. Folie na dach sam naklejales? Bo zchodzi mi klar z dachu i mysle nad taka folia.
tez zlazil Clar.... zaryzykowalem... odtluscilem ( bez szlifowania ) i psiknalem sprayem 3 puszki poszly bo smugi zostawaly.... :/
Ale efekt koncowy ok... od wakacji trzyma... nic nie odpada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum