Silnik: AAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 110 Skąd: DSR
Wysłany: 2014-10-06, 16:07
Witam wszystkich serdeczne.
Jestem już jakiś czas na forum ale jakoś nie było czasu się przywitać xD za co mocno przepraszam
Niedługo będzie też temat o ciężkim życiu mojej Ventki ;D
Witam serdecznie jestem posiadaczem vw vento 1.8 z 92 roku czysta benzynka w automacie.lekko ztuningowalem go w ostatnich dniach ale to nie koniec jutro wrzuce foteczki. Na imie mi Krzysztof.
Witam
Od ok roku jestem posiadaczem zielonego venta 19TDi. Auto kupiłem ze względu na niskie koszta utrzymania oraz niemiecką niezawodność Na liczniku ponad 280 tysi i nadal silnik jak dzwon
Witka
Marcin,45 lat ,Radom. Zarzekałem się że nie chcę Golfa, wsiadłem w Vento i już nie wysiadłem
Kupiłem dość zadbany egzemplarz z ABS (nie działa, jeszcze nie ugryzłem tematu) klima,LPG, 2x airbag, wspomaganie, korbotronic
pasja to fotografia,wędkarstwo i spacery z moją Labradorką
pozdrówka 4all
Witam. Jestem Marcin. W listopadzie kupiłem Vento 1.9 TD na dojazdy do pracy i do tej pory nie mogę złego słowa powiedzieć, jeździ tanio tak jak miało być. Pozdrawiam.
Silnik: 2.0 ABA Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 27 Gru 2014 Posty: 112 Skąd: GWE
Wysłany: 2015-02-06, 22:09
Cześć, jestem Patryk, lat mam 20 i pochodzę z okolic Wejherowa(GWE).
W garażu stoi passat 35i(oficjalnie jeden, nieoficjalnie trochę więcej ), na chwilę obecną nie mam vento, i póki co raczej mieć nie będę no ale może kiedyś, różnie to bywa .
Na forum zarejestrowałem się z kilku powodów, ale o tym to możemy pogadać przy piwie albo flaszce, bo niektórych rzeczy nie wypada pisać na forum publicznym .
Siemanko Jestem Maciek, pochodzę z okolic Białej Podlaskiej, mam 22 lata. Ubiegłego roku a dokładniej w lipcu kupiłem Ventylka z 93 roku z silnikiem 1,9td. Szału nie ma ale powoli zaczynam nad nim pracować. Baza jest nie najgorsza bo rdzy to prawie nie ma:) Pozdrawaim Wszystkich
Witam! Jestem Dawid, pochodze z Andrychowa, mam 19 lat Dokładnie 8 dni temu stałem się posiadaczem Venciaka z 95 roku z silnikiem 1.8 ABS. Baza do modów jest, więc zaczynam modzić. Pozdrawiam !
Witam Ventomaniaków.
Jestem Paweł z okolic Lidzbarka Warmińskiego, lat 20, zawód mechanik.
Od ponad miesiaca jestem posiadaczem Ventylatora ('95r, 1.9 Tdi 1Z).
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum