Ewentualnie inne modele.chdzi o to ktore z nich zmieszca sie do tych otworów w ten sposób,ze po montazu bedze mozna je zakryc tymi fabrycznymi maskownicami
Ostatnio zmieniony przez muchomorek165 2015-01-07, 23:45, w całości zmieniany 1 raz
Dzwiek nie zalezy od mocy no i kazdy ma inne gusta, jedni lubi jak wszystko wali w jedno miejsce rozbija sie o szyby itp. inni troszke pomysla i za podobne pieniadze zrobia to dobrze
Panowie.mam wyprowadzone oczywiscie kable do przednich drzwi,ale zeby to mialo sens trzeba by je wygluszyc i robic dystanse mdf.te w podszybie np.herze to maja te same wymiary co standardowe wiec nie bedzie problemu ich zamontować.nie chce sie bawic w pzrerobki tylko wlozyc dobrej klasy glosniki w podszybie a efekt bedzie duzo lepszy niz na 20letnich oryginalch.Tak jak Heavy pisal zdecyduje sie racej na te herze bo sa dobre
Ja bym proponował wygłuszyć drzwi, dać dystanse z MDF'u, kupić zestaw odseparowany i woofery włożyć normalnie w drzwi a w podszybie włożyć gwizdki i wycelować w stronę kierowcy.
Polecam zestaw Vibe Slick, cena nie wielka i gra nieźle. Sprawdzone u znajomego
witam u mnie także siedzi zestaw odseparowany pioneer z gwizdkami i gra super . z tylu niestety ktos wcześniej zamontował jajka w półce i nie ma instalacji do tylnich drzwi. pozdrawiam ale i tak wszystko gra głośno i wyraźnie jest to pod samym radiem i moim zdaniem gra dobrze cały zestaw.
_________________ Dawid
Ostatnio zmieniony przez dawid08091992 2014-07-12, 23:06, w całości zmieniany 2 razy
Z przodu JBL CS-6C a z tyłu hertz DCX 690. Radio JVC modelu nie znam ma usb aux i płyty w jbl polecam sykacze aż w uszach piszczy ale jest dzwiek a 16 daja tylko bas wiec wszysstko moim zdaniem sie ładnie komponuje .
_________________ Dawid
Ostatnio zmieniony przez dawid08091992 2015-02-18, 22:57, w całości zmieniany 1 raz
heh najlepsze jes to że łupią na zwrotnicach po pionerach a z tyłu były słabe jajki więc wsadziłem już chociaż lepsze . Nie jestem muzo maniakiem ale gadanie że bez wzmaka nic nie zagra dobrze jestgłupotą jak na mój słuch spokojnie starcza i pewnie nie jeden by się zdziwił jak to gra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum