Witam wszystkich forumowiczów jestem od niedawna na tym forum i postanowiłem pokazać mojego Dżedaja
Marka: Volkswagen
Model: Jetta Mk III
Silnik: 2.0 ABA
Rok: 1994
Moc: 115 KM
Kolor: LC3T
Wyposażenie: - 2x Air Bag
- el. szyby x4
- el. lusterka
- el. szyberdach
- klimatyzacja
- wspomaganie
- centralny zamek
- skórzana tapicerka
- podgrzewane fotele
- domykanie szyb i szyberdachu z kluczyka
- tempomat
Fotki:
Czarne znaczki na przód i tył i hak out
Gwint
Listwy w kolorze nadwozia
Felgi Azev B 16'' 7,5j
Pomarańczowo
Radio Kenwood KMM-100GY
Walka z rudą
Ostatnio zmieniony przez Wonski 2014-11-04, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
Jetta ok ale kluje mnie ten pomarancz troche ztylu przydalyby się cimne hellenki i mniejsza tablica
po skończeniu prac nad karoserią pomarańczek już niebędzie jest inna koncepcja lamki z tyłu też zostaną zmienione dokładnie na takie jak napisałeś czarno czerwone hellenki
Wpadł nowy zderzak usa bo stary był pęknięty i miał dziurę po wlewie od lpg
Dżedaj już pomalowany i poskładany :okej: czeka go jeszcze polerka parę fotek sorki za jakość ale mój kalkulator którym robiłem zdjęcia złamał się w pół :grin: podczas prac nad autem
muszę jeszcze spinki dokupić do listw dzwiowych
Wonski opłaca ci się za takie pieniądze? Znalazłem wczoraj na otomoto ale nie wiedziałem ze jest temat na forum. Gdyby nie było tak daleko to chętnie bym go wziął
[quote="dratek"]Wonski opłaca ci się za takie pieniądze? Znalazłem wczoraj na otomoto ale nie wiedziałem ze jest temat na forum. Gdyby nie było tak daleko to chętnie bym go wziął [/quote
no właśnie nie wiem czy nie za małą cenę dałem ale i tak nikt się nie odzywa..
Mysle ze ceny gratow usa sa po prostu za wysokie i ludzie troszke zaczynaaja kalkulowac. Bo prawie 1000 zl na zmiane zderzakow i polakierowanie ich to drogo..
Mysle ze ceny gratow usa sa po prostu za wysokie i ludzie troszke zaczynaaja kalkulowac. Bo prawie 1000 zl na zmiane zderzakow i polakierowanie ich to drogo..
ale ja tutaj zmieniałem zderzak tylko dlatego ze był pękniety jeśli o to chodzi a tak cale auto to oryginalny US
Ostatnio zmieniony przez Wonski 2015-02-27, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum