Silnik: AAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 110 Skąd: DSR
Wysłany: 2015-03-05, 15:50 Ventka na graty !!! 92 rok 1.9 td
Sprzedam części ze swojego venta paczki wysyłam od ceny minimum 50 zł bo nie chce mi sie bawić w pierdółki, tym bardziej że nie mam na to czasu.
Front, kopertówki, el. szyb i lusterek zostaje u mnie na swap do gofra którego kupiłem kilka dni temu.
Przykładowe ceny;
- lampy tył black hella 120 zł do neg. prawa narożna delikatnie pęknięta ale prawie tego nie widać i nie paruje.
-skrzynia CHD 120 zł
-silnik bez pompy wtryskowej 700 zł
-komplet foteli pół kubły kierowcy przetarty 100 zł
- boczki welur 80 zł
- buda z papierami i ważnym przeglądem do 16.06 150zł ew. gołą mogę oddać za darmo tylko żeby spisać umowe, progi są troche podnite na podszybiu też są dwa parchy, prawy błotnik pod sierpem troszke ale myślę że jest do ogarnięcia i zaznaczę że auto nie było nigdy po żadnym poważnym wypadku podłużnice kielichy w stanie idealnym.
-włącznik świateł w starą deskę przeciwmgielne przód tył 45zł
-licznik 40zł
Wybaczcie za słabą jakość zdjęć ale dla każdego mogę zrobić nowe z osobna.
Więcej informacji PW !
Silnik: AAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 110 Skąd: DSR
Wysłany: 2015-03-06, 13:19
Klapa zgnita w miejscach podświetlenia tablicy.
Kod lakieru nie wiem jaki jest bo lakier jest nietypowy. Grill i zderzak nie idą na sprzedaż napisałem przecież że front zostaje u mnie na swap do golfa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum