Wysłany: 2015-04-06, 22:17 Co zrobić ze starym autem?
Witam, mam nadzieję,że będziecie mogli mi coś podpowiedzieć otóż jestem posiadaczką vento rocznik 95 czy 96, delikatnie mówiąc bardzo zjada go rdza :/ wygląda tragicznie i w ogóle płakać się chce jak się na niego patrzy ale za to silnik ma super(wymieniona niedawno pompa wodna, świece, nagrzewnica i parę innych rzeczy....odpala za pierwszym razem). Przyszedł czas rozstania i nie wiem co mam zrobić....szukać kupca prywatnego, auto skup czy co? Jakieś podpowiedzi? Wybaczcie kobiecie takie pytania
Hej ;-)Najlepiej byłoby załatwić papierek, że auto zostało zezłomowane, później je wyrejestrować, rozebrać na części i posprzedawać to co się jeszcze nadaje do użytku, a budę pociąć i sprzedać na złom. A jeśli nie chce Ci się bawić w rozkręcanie itd. to można poszukać kogoś kto odkupi od Ciebie Twoje autko;-)
Wystaw ogłoszenie daj rozsądną cene (wiecej niż daja ci na złomie ) nie wiem jak jest zgnity ale tak z 1200-1300 i na pewno ktoś kupi bo czesto ludzie szukają auta za małe pieniadze na rok czy mniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum