Witam serdecznie wszystkich milosnikow Ventek otoz mam problem zakupilem mechanizmy opuszczania szyb kompletne wraz z silniczkami z tym ze brak mi mechanizmu od strony pasazera i teraz moje pytanie czy jak kupie mechanizm pod silniczek moge tylny silniczek wlozyc w ten przedni mechanizm czy bedzie takie przelozenie mozliwe ?
Silnik: 1.8 AAM 75KM
Wysłany: 2015-05-06, 21:29
Dzięki bardzo za odpowiedz
Jest sens przekladac silnik 1.8 AAM 75 KM na 2.0 115 KM ?
Duza bedzie roznica w mocy ?
Nadmienie ze silnik kompletny razem ze skrzynia biegow komputerem i wiazkami jedynie co to przeplywomierz uszkodzony
Cena nie zabija az tak za calosc chce tylko 400 zl
p.s. przywitam sie z ventka jak tylko skoncze zawieszenie i ogolna kosmetyke wewnatrz lalki
Jest sens. 40 KM wiecej to odczówalna różnica. Roboty góra na 2 dni.
Jeżeli to cały swap, to przepływki są od 50 zł w góre. Jak sam to ogarniasz to za 500 zł 115 KM napewno ma sens.
Pozdro
Ja wiem czy tanio? Te silniki nie pasują do nowszych aut, a te stare auta się po prostu kończą powoli i trafiają na złomy, ktoś chce się pozbyć to da troszkę niższą cenę, a wcale nie musi to być wyznacznik stanu. Z resztą po takie coś jedzie się osobiście więc można dokładnie obejrzeć towar a jak się okaże G... to wiesz gdzie delikwent mieszka i jedziesz na poważną rozmowę wtedy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum