Kurcze ja za siebie recze ze bede ale sa spore szanse ze pojada znajomi ventylami a nie sa na forum wiec bede lacznikiem. Na 88% pojedzie tez gravi swojom jettom a sie nie wpisal. Trzeba to brac pod uwage.
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2015-06-22, 14:05
theority dogadaj sie z ośrodkiem o nocleg dla osób które na dzień dzisiejszy nie sa pewne czy będą. Myślę ze we wrześniu nie powinno być problemu z noclegiem.
Też się nie zapisałem na listę bo jeszcze nie wiem czy dam radę przyjechać.
theority pod Moim wczorajszym udostepnionym postem na funpage'u odezwała się kobieta która chciałaby wziąć udział ale jest już po terminie. Dasz jej znać co i jak?
kowal323, nie mogę namierzyć żadnego komenta w tym temacie.... masz jakiś namiar do niej?
Hormon, niczego zagwarantować nie mogę i ośrodek też mi takiej gwarancji nie daje, czym się zanadto nie dziwie, bo akurat wrzesień wiele par wybiera też na ślub.
Marek81l, daj mi znać na pw co i jak tam z Wami jest
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2015-06-23, 08:07
kowal323 napisał/a:
Faktycznie, musiała usunąć posta. Trudno. Za to kto inny podał Swój nr telefonu na pw bo też chciałby wziąć udział.
Dobrze by było te osoby założyły konta na forum i tutaj pisały. Większość informacji odnośnie zlotu jednak jest na forum, dlatego może coś ominąć takie osoby.
Dobrze by było te osoby założyły konta na forum i tutaj pisały. Większość informacji odnośnie zlotu jednak jest na forum, dlatego może coś ominąć takie osoby.
Prawda to to
No ja z Martą napewno jade(z wami sie nie spotkac to jak z Papierzem w Rzymie:-) Maniek tez i chyba z Basleyem przyjedzie(kier.Transita),natomiast krece jeszcze Marynarza i takich znajomych co 2 lata temu odemnie Vento kupili. Stad fajnie by było gdyby awaryjnie jakis nocleg szlo pochytać. Ale dam wszystko znac jeszcze.
Pomimo wielokrotnego wysyłania maili i PW, osoby, które nie potwierdzą do dzisiaj do godziny 20, swojego przyjazdu, będę musiał wykreślić z listy noclegowej.
W ciemno nie mogę płacić za domki które nie zostaną wykorzystane
Uff dzieki Wojtasowi sie dowiedziałem o tej akcji.
Oczywiście potwierdzam za siebie z Martą i Manka z Basleyem nasz przyjazd.
Kase prześle chyba w całości w połowie nadchodzącego tygodnia.
Niestety do dnia dzisiejszego, kolega Leszczu, nie odpowiedział na PW, ma maile, jak też nie dokonał wpłaty choćby zaliczki. Z tego tytułu, nie możemy dalej zwlekać i na jego miejsce wskoczył czarnysauber.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2015-08-22, 07:12
theority napisał/a:
Niestety do dnia dzisiejszego, kolega Leszczu, nie odpowiedział na PW, ma maile, jak też nie dokonał wpłaty choćby zaliczki. Z tego tytułu, nie możemy dalej zwlekać i na jego miejsce wskoczył czarnysauber.
Przynajmniej miejsce się nie zmarnuje
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum