Wysłany: 2015-06-25, 22:44 Problem z pompa wspomagania
Witam. Wczoraj siadla mi pompa wspomagania w moim ventylatorze dzisiaj zalozylem druga taka jak idzie do np passata b5 wszystko pasowalo rowniez odsadzenie, uklad przeplukany zalany nowy plyn jest go minimalnie za malo ale nie wydaje mi sie ze to nie to jest zrodlem mojego problemu otoz chodzi o to ze nadal wspomaganie dziala kiepsko chwilami jest super a chwilami tak jakby nie bylo co moze byc zrpdlem problemu dodam jeszcze ze jak dodaje gazu i skrecam to cos zaczyna wyc albo jakby cos ocieralo o siebie juz mi rece opadaja bo wymiana nie byla najprostsza
odsadzenie jest to samo. Jak skutecznie odpowietrzyć układ? Przed zatarciem poprzedniej pompy wszystko działało jak trzeba więc to chyba nie maglownica Jedyne co mi przychodzi do głowy to, to że ta pompa ma mniejszą lub większą przepływowość. Nowa pompa jest firmy KYB aluminiowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum