Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-06-08, 17:16
do imageshaku wkladaj i wszystko. kopiujesz link i norma
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-06-08, 17:22
dlaczega na knopce GG u mnie niema emblemki GG? jak u innych
Nie tylko Ty masz z tym problem. Koleka krzeszak ma też, z tym że on, jak nawet ma gg ustawione na dostępny, to i tak na forum mu pokazuje status niedostępny, czyli te czerwone słoneczko. Ale u Ciebie to już w ogóle poezja, heh
Wysłany: 2008-06-08, 17:29
u mnie zadnego sloneczka calkiem niema choc i gg wlaczony i w profilu Nr gg zapisany jest
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-01-14, 16:29
Kochani...taka moja prośba....jeśli wrzucacie zdjęcia, to róbcie to w postaci miniaturek. Dzięki temu tematy znacznie szybciej się otwierają i nie ma ryzyka, że jakaś fota się nie załaduje. To wszystkim ułatwi przeglądanie forum. Pisze o tym, gdyż już kilka tematów na forum ciężko się ogląda
VW_Kriss_PZL, widzę ze zainteresował Cię mój post. A więc zdjęcia dodaje się w moim przypadku na fotosik.pl oczywiście wcześniej się rejestrując i później generujesz link do zdjęcia na forum 500px tak jak tu i jak dodajesz linki to dajesz spację między linkami i wtedy są koło siebie a jak chcesz jedno pod drugim to dajesz enter między linkami. I to cała magia zamieszczania na forum zdjęć na forum.vwvento.org mam nadzieję że pomogłem i czekam na punkcik
Ostatnio zmieniony przez Mateush 2013-03-26, 14:11, w całości zmieniany 1 raz
Jam korzystam z darmowego imageshacka i fotky też są duże. Rozmieszczenie na stronie zależy od umiejscowienia linku.
Wchodzisz na imageshack --> browse --> prześlij --> klikasz na miniaturę/y --> wklejasz na forum link, który zaznaczony jest na zdjęciu.
Silnik: 1.8 90 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2013 Posty: 263 Skąd: Wlkp PZL
Wysłany: 2013-03-26, 18:10
Luqua, Dzięki za odp, dla Ciebie też plusik
Do dzisiaj nie umiałem dodawać zdjęć, a teraz potrafię i to na dwa sposoby Człowiek uczy się przez całe życie
Odnośnie dodawania zdjęć, mam do Was apel. Mianowicie: dodawajcie zdjęcia na imgur.com. tam wiszą one o wiele dłużej niż na imageshack, a czasem aż coś mnie trafia, jak widzę stary temat z wygasłymi zdjęciami
Pozdrawiam
mimo, że napisał to prawdopodobnie reklamodawca (taki nowy rodzaj pracy, wchodzisz na przeróżne fora, rejestrujesz się i dodajesz byle jaki post byle pokazał się podpis z reklamą), odpowiadam że imageshack to syf kiła i mogiła gdzie po roku fotki znikają w *@$^*(^.
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum