Witam! W niedługim czasie chciałbym się pozbyć swojego VW na rzecz nowszego auta. Póki co w serwisach nie będzie wystawiony, natomiast piszę tutaj bo może znajdzie się ktoś chętny na jego zakup w niedalekiej przyszłości (miesiąc , dwa może szybciej) a zawsze pozostanie mi nadzieja że ktoś o autko zadba by cieszyło oko
Rok 1997 styczeń
Silnik 1.8 90KM bez LPG przebieg aktualnie nabija 228 tyś km (co po stanie auta wskazywalo by na faktyczny)
Autko doinwestowane przez poprzedniego właściciela, był położony nowy lakier, zawieszenie kitowe Koni Sport, wydech bez kata, końcowy remus, w środku czarne skórzane fotele niestety bez boczków, czarne słupki, zostanie podsufitka i ewentualnie półka do oklejenia jakimś czarnym skajem by się to zgralo razem - ja niestety nie dokończyłem.
Drzwi przednie wygłuszone z panelami pod głośniki, jezdziło CA, aktualnie wyjęte.
Technicznie sprawne, podłoga , progi zdrowe, blacha w super stanie. , w tym tygodniu wpadł nowy olej z filtrem oraz wymieniana szyba przednia. Jeżdżę nim niecały rok, poza pierdołami typu zerwana siatka wydechu nic się nie działo Alu 16' cali 7,5j, Dwie felgi do wyważenia bo biją (z tego co widze wulkanizator inaczej nabił mi odważniki)
Technicznie do zrobienia poduchy silnika, auto od niedawna trzęsie podczas jazdy, czuć szarpanie, oraz skrzynia biegów hałasuje na wstecznym (działa sprawnie, problem jest od zakupu), jakiś czas temu zjechał z lewarka i wgiął się próg, mi to nie przeszkadzało.
Estetycznie do zrobienia zderzak przedni, aktualnie jest w dwóch odcieniach czerwieni, do naprawy siedzisko fotela skórzane ponieważ jest rozdarte i nie działa regulacja góra dół. Fotele są podgrzewane, brakuje przekaźników 59 z wiązkami żeby to sprawnie działało.
Akumulator działa jak nowy, odpala od strzała nawet zimą.
Cena jaka by mnie interesowała to 3500zl za całość, masz inną propozycje -napisz. Mogę sprzedać z radiem alpine 9885r i głośnikami hertz - cena do dogadania. Na aucie zostaje grill po FL. W razie pytań proszę na PW.
Update, załączam ogłoszenie.
Chętnie zamienie na coś z LPG bądź diesel - jedyny powód to sprzedaży to wypowiedzenie w pracy :C potrzebuje czegoś taniego do zalania, ot cała filozofia. ewentualnie na coś droższego z doplatą max 2tyś z mojej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum