Co odpowiada za działanie szyb elektrycznych po wyciągnięciu kluczyka do momentu otwarcia drzwi??
Tak pytam bo w jednych ventach mi to działalo a w jednych nie,w aktualnym nie działa a chce żeby działało.
Nie jestem pewien ale była to chyba masa z krańcówki drzwi na pin 8 od wtyczki szyb. Ale nie wiem czy 100% dobrze pamiętam, także ostrożnie sprawdzaj żeby nic nie popalić.
Tom cio a ma to przekład na jakąś orginalną możliwość w tych małych kolorowych kostkach??
szyber mi sie tez nie domyka z klucza,szyby sie domykają normalnie?? I tak to bede rozbierał choć nie lubie tej skrzynki w ventach.
Nie wiem czy ktoras kostka jest tam wolna do tego. Wiem ze przy dokladaniu elektryki szyb ci co maja szyber to tylko sie wpinaja w domykanie z kluczyka i krancowke bo idzie ona do szybra wlasnie, ci co go nie miaja musza szukac.
A i co do dzialania po otwarciu drzwi, ktos oryginalnie cwanie wymyslil ze jak sie wcale krancowki i domykania nie podepnie to po wylaczeniu zaplonu i wyjeciu kluczyka elektryka dziala jeszcze przez jakis czas, okolo minuty. Mam tak wlasnie u siebie. Dawno to juz robilem dlatego wlasnie nie wszystko juz pamietam niestety.
No to będą poszukiwania,u mnie wszystko ori stad pytam bo skrzynkę bezpiecznikow miałem wyciagnietom z auta i chyba od tego czasu to nie dziala. A teraz w tej kablowni to nawet Ed China się nie ogarnia Jak bym ogarnął to napisze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum