Witam
Chciałem Wam przedstawić moją córkę Kamilę. Obecnie ma 19 miesiecy i bardzo lubi przesiadywać ze mną w samochodzie, kiedy mam coś przy nim do zrobienia. Jej ulubionym miejscem jest bagaznik, który służy jej za miejsce zabaw. Potrafi wyjąć i włożyć kluczyki do stacyjki, włączyć wycieraczki i spryskiwacz. Zabawa elektrycznymi lusterkami też jest bardzo fajna. Oczywiście nieodłacznym punktem zabaw jest kręcenie radiem. Najchetniej jeżdziłaby z przodu ale wolę jej nie narażać.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i załączam zdjęcia.
Sorry, ale mam problem z wstawieniem fotek. Spróbuje jutro.
DSC01207.JPG
Plik ściągnięto 4837 raz(y) 298,43 KB
DSC01206.JPG
Plik ściągnięto 4837 raz(y) 348,2 KB
DSC01202.JPG
Plik ściągnięto 4837 raz(y) 347,2 KB
_________________ Morfeusz142
Ostatnio zmieniony przez Morfeusz142 2007-08-31, 16:04, w całości zmieniany 3 razy
Chciałem Wam przedstawić moją córkę Kamilę. Obecnie ma 19 miesiecy i bardzo lubi przesiadywać ze mną w samochodzie, kiedy mam coś przy nim do zrobienia. Jej ulubionym miejscem jest bagaznik, który służy jej za miejsce zabaw. Potrafi wyjąć i włożyć kluczyki do stacyjki, włączyć wycieraczki i spryskiwacz. Zabawa elektrycznymi lusterkami też jest bardzo fajna. Oczywiście nieodłacznym punktem zabaw jest kręcenie radiem. Najchetniej jeżdziłaby z przodu ale wolę jej nie narażać.
Super, juz duzo umie
Oczywiście powitać nową fankę Venkti
Pozdro!
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2007-08-31, 16:07
Wreszcie sie udało. Zdjęcia miały za duży rozmiar. Jak bedzie troche starsza to może wybiorę się z nią na jakiś zlot.
Pozdawiam wszystkich.
[ Dodano: 2007-08-31, 17:42 ]
Dorzucam jeszcze fotki z zabaw w bagażniku. Moja córka będąc na spacerze potrafi rozpoznać które to tatusia brumbrum. Wtedy ciagnie mnie do samochodu i chce koniecznie posiedzieć w kufrze. Potrafi zrobić o to awanturę. W zasadzie przy podejmowaniu decyzji o kupnie samochodu kierowałem się nie tylko tym, że jeżdziłem ventem ojca od 1997r ale również tym, że mało które auto ma tak pojemny bagażnik. Wózek wchodził bez problemu plus masa bagaży. Z wyjazdem nad morze nigdy nie było problemu,żadnych toreb pod nogami.Mało które auto ma taki bagaznik, no chyba ,że skoda octavia.Uważam,że nasze autka są idealnymi modelami rodzinnymi.
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2007-09-01, 06:50
Masz rację, dlatego nigdy nie zostaje sama kiedy bawi się w bagażniku. Zresztą zazwyczaj w nim grzecznie siedzi a nie stoi. Wtedy też ktoś zawsze koło niej stoi.
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-09-01, 13:05
ty no nie mow ze ona ma 19 miesiecy ... ale pewno wiesz lepiej. chyba sie nie znam. myslalem ze takie maluchy to jeszcze nie chodza. trzeba na kursy sie udac
Wysłany: 2007-09-01, 14:55
Nie tylko chodzi, ale zaczyna juz powoli mówic. Od 5 miesiaca -( od maja 2006r) życia jeżdzi vento. W grudniu kupiłem dla niej fotelik do jazdy w pozycji siedzacej- przodem do kierunku jazdy. Przedtem jezdziła tyłem do kierunku jazdy, wcale jej sie to nie podobało. Teraz jest lepiej bo wszystko widzi.
Nieee, no REWELACJA! Trochę podpatrzy i masz mechanika w domu jak trzeba (tylko niech za szybko za kółko nie siada hehe) Pozdrawiam i gratuluje dobrego gustu córki
PS koval, czeka cię jednak doszkolenie, dzieci zaczynają chodzić w okolicach 9-12 miesięcy. Znaczy wszystko przed Tobą
pozdr
24-06-06_1227.jpg Mały dowód, że dzieci tak mają :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum