VW Vento 93r. 1.8 AAM, B+G. 75 KM. Kod lakieru LA5E.
wspomaganie kierownicy, 2x poduchy, centralny zamek, podgrzewane i elektrycznie ustawiane lusterka, podłokietnik w tylej kanapie, ABS, szyberdach.
Auto w rodzinie od 2001r. LPG od 2005r. (BRC).
Od pół roku stoi pod domem i wilgotnieje (kupione drugie nowsze auto na ON).
Auto sprawne, jeździ, lecz raczej z przeznaczeniem na części, bądź na SWAP itd.
Wilgoć w środku, bagażniku. Popękana przednia szyba od mrozu, świec się kontrolka ABS (podejrzewam lewy czujnik, już nie sprawdzałem w VAGu), w 2015r. wyszła ważność butli (nie robiłem dalej legalizacji... podbijali normalnie przegląd, który wyszedł w grudniu 2016r.)
OC do kwietnia 2017r.
Blacha ogólnie w bdb- stanie. Jest kilka ognisk rdzy, ale naprawdę jak na vento nie jest źle.
Zrobione były daw lata temu progi i cała podłoga, zabezpieczona, więc nie ma tam nawet grama rdzy ani dziur.
We wrześniu 2016r. założone nowe tarcze boscha i klocki na przód (więc teraz są nówki nawet niedotarte).
Z modów - zawieszenie od GTI - amory Sachs i Kayaba. Lampy przód smoked, dymione blendy, kierunki, boczne ciemne cleary.
Jest kilka pierdółek do poprawy typu: nawiew (działa tylko 1 i 4) itd. silnik się lekko poci i gdzieś ucieka płyn chłodniczy.
Największy mankament to wilgoć w aucie. Jeśli ktoś jest zdecydowany to chętnie sprzedam osobie, która zrobi z niego jeszcze pożytek (SWAP lub zregeneruje go sobie).
Przebieg oryginalny 292 tysiące km.
Stoi na felgach od golfa 3 - stalówki - zimowe opony w db+ stanie.
Zainteresowanym mogę zrobić więcej zdjęć. Ventyl stoi w Kaliszu.
Kontakt najlepiej tutaj na forum przez PW - tam podam numer kontaktowy.
Silnik: 1,8 AAM Pomógł: 11 razy Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 620 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2017-01-21, 22:25
theority napisał/a:
bart_jawelin napisał/a:
ale pozwól, że chociaż zjem śniadanie przed
Vento ważniejsze to podjedz tym vento od razu do mnie
Mogę podjechać, ale kto mnie później odwiezie
Będzie lepiej jak najpierw zobaczysz foto i wtedy się zdecydujesz
Chociaż myślę, że warto, bo jest kilka fajnych rzeczy - m.in. grill starego typu, w miarę nowy aku, stary włącznik świateł itd. ogólnie wszystko to co w wersji 93r.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum