Wysłany: 2017-09-13, 20:17 Jakie wycieraczki kupić?
Moje wycieraczki zakończyły swój żywot i strasznie mnie denerwuje ich piszczenie. Postawiłem na moim zdaniem średnią półkę, Valeo. Tak się zastanawiam jakie teraz kupić. I tutaj pytanie do was forumowicze. Lepiej kupić droższe, np. Bosha, czy tańsze np. Kamoka? Jednych i drugich jeszcze nie miałem, ale słyszałem opinie, że terasz wszystkie są takiej samej jakości i lepiej kupić tańsze. Co myślicie?
Boscha wycieraczki podskakuja i halasuja mocno, bralem ostatnio najtansze Alca i lepiej od boscha chodza. A w vento mam juz 4 lata heyner i nadal ok, choc vento za wiele w deszczu nie jezdzi.
O Alca nie słyszałem, Bosch właśnie usłyszałem że się zepsuł strasznie co mi powiedział sprzedawca, w końcu kupiłem te Kamoki bo były i korzystne cenowo i do tego sprzedawca wspomniał że będą się sprawować, a nie przepłacam.
Silnik: 2.0 ABA Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 27 Gru 2014 Posty: 112 Skąd: GWE
Wysłany: 2017-11-19, 08:53
Ja z "nie drogich" wycieraczek mogę zdecydowanie polecić firmę Oximo. Koszt około 15zł/szt, ale w porównaniu do większości wycieraczek w tym budżecie znoszą o wiele więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum