Powitać W ramach tego że ostatnie posty są z maja, trzeba by trochę orzeźwić temat, mianowicie chętnie wybrałbym się na jakiś spocik, ma ktoś może jakieś info na ten temat? Kiedy będzie najbliższy? Pod teskaczem czasami widzę że coś się dzieje... Poza tym na mieście widzę dużo Venciaków a na forum cisza Wczoraj o 22 pod tesco stał ładny Ventyl na LC blachach, może kogoś z forum? Przyznać się Bo szukałem po profilach ale nie znalazłem. Wiem że są jakieś spoty (chyba nawet VAG-a) ale nie wiem kiedy... Dajcie któryś info to wbiję na najbliższy
spoty "Vaga" sa pod tesco ok 20 w czwartki aczkolwiek ludzie zostali auta sie pozmieniały sa japonczyki bmki dewoo i inne
Niestety z ventyli to malo kto juz ma ze starej ekipy...
ale wbijaj smialo jak ja jestem to Civicem srebrnym mb2 http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=14509
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum