sorry że to powiem ale skoro chcesz założyć bbs rm to mam nadzieję że nigdy się nie dorobisz
Oj Gavel Gavel , co ja mam z Tobą hehehe Nie znasz sie!
Gavel napisał/a:
a co do zawiasu to na standardzie nie możesz jeździć na tych felach?
Pewnie że można ale wydajemi sie że bardziej pasują do niskiej fury.
Poprosu przejsciowo kiedy będę duzo latał autem chce dać seryjne zawieszenie
i normalną estetyczną jakas zwykłą fele bez wygibasów
może i się nie znam ale wiem co mi się podoba a takich fel po prostu nie cierpię
Nie no nie mówie że się nie znasz;) Jeden lubi to drogi to i spoko.
Idgray ma rm , też są fajne ale ja bym chciał rs , oczywiscie to
w dalekiej przyszłosci może
Gavel napisał/a:
w tym roku nie dostaniesz ode mnie ani jednego punkciku na zlocie
Stary nigdy nic nie robiłem w aucie na pokaz tylko zeby mi się podobało , a furek
będzie tyle że bedzie kogo obdarowac punkcikami.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-09-28, 16:45
Dzolo napisał/a:
Stary nigdy nic nie robiłem w aucie na pokaz tylko zeby mi się podobało
wiem, wiem i dlatego pozwoliłem sobie napisać to wszystko bo wiem że jesteś spoko ziomek i się nie pogniewasz z powodu takich żartów
najważniejsze jest żeby furka się właścicielowi podobała a reszta to pikuś
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2007-09-28, 19:02
wam się nie będzie podobało ale mi jak najbardziej również na zlotach typu vwmania, majóvwka, cultstyle.de i innego rodzaju niemieckich zlotach. Ta felga jest rewelacyjna do takiego auta jak vento i jeszcze na zawiasie odpowiednio obniżonym ha
Noo te z foty Spyro baja .Panowie sprzedaje te alu bo nie widzę ich poprostu na
wysokim zawieszeniu a takie bede jakiś czas napewno miał , oczywiscie nie mówie ze gleba jest bee bo nie jest i napewno jeszcze mój Ventyl będzie eliminował kolejno
zakupione z allegro hokeje ale teraz poprostu musze miec takie auto ze na pewniaka przejadę .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum