Wysłany: 2007-09-26, 14:38 Pytanie czy takie mogą być
Witam kupiłemkable do świec i na końcówkach od stron świec są nabite metalowe okucia więc moje pytanko to czy nie będzie na nich przebicia i czy to normalne bo nie spotkałem jeszcze takich kablonów a te co mam są bez tych okuć dzięki narka.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-09-26, 17:43
To oznacza, że kupiłeś lepsze kable, dzięki czemu dużó łatwiej je się zakłąda i zdejmuje ze świec! Powiedz jeszcze jakiej firmy i jakie kabelki (silikonowe itp.).
Co do kabli z tymi metalowymi okuciami, kupiłem jakieś pół roku temu nowe kable BERU i po jakimś czasie szła po nich iskra (przebicie), odczepiłem te kawałki metalu i jest lepiej. A co najlepsze, posiadam jeszcze kable, oryginalne BOSCHA z logiem VW- AUDI, które miał mój Passat jak go ojciec przyprowadził w 1994 z "rajchu", czyli mają przynajmniej 13 lat i wciąż działają, silnik chodzi równo. nie ma to jak oryginał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum