Wysłany: 2006-05-02, 17:21 Kiedy odbędzie sie jakiś zlot?
Witam wszystkich, chciałbym sie dowiedziec kiedy i gdzie jest organizowany jakiś zlot Vw lub Vento w najblizszym czasie jak ktoś coś wie to piszcie. dzieki
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-02, 21:22
Miejmy nadzieje, że w te wakacje już będzie zlot Ventomaniaków... Narazie mam w planie agadanie w jednym z małyc miast koło Łodzi, powinno być taniej i lepiej niż w Łodzi i innych wielkich miastach...
witam ja jestem jak najbardziej na tak moze byc kolo łodzi ! tylko jakis rozsadny termin!!!! w ten weekend bylem nad jeziorkiem Biale byl tam zlot vw corrado!!! ludzie nawet z poznania byli z calej polski!!! jestam na tak!!!!
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-05-04, 19:12
chetnie.. tylko co ten sezon? to moze jakos poznym latem.. zeby podpiac jakos to na ostatni guzik.. w czestochowie jest np fajny tor kartingowy gdzie organizuje sie zloty aut.. mozna posawic auta a inni moga posprawdzac sie na torze mozan zrecznosciwki porbic.. moglbym cos pogadac..
pzdr
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-04, 20:50
no to zagadaj, fajnie by było to zrobić w tym sezonie, może być jakoś w sierpniu czy coś takiego... Ja swoją drogą musze się przejechać do tego Kutna, może coś by się tam udało załatwić i napewno byłoby taniej niż w dużych miastach, tylko czy oni mają jakiś duży plac... Nie wiem jeszcze...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-05-04, 23:43
W Grotnikach k/Łodzi jest taki ośrodek http://www.grotniki.hg.pl/
Osobiście tam nie byłem ale wiem że goście z Klubu Kangoo organizują tam swój kolejny zlot więc chyba na zloty się nadaje
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-05-04, 23:52
kwestia czy to ma bcy bardziej gril i piwko i 2 dni czy npo 1 dzien i bardziej np jazda po torze.. zreszta jak co ja moge dzialac w okolicach czestochowy.. ni ebede niestety jezdizl po lodziach i innych bo nie mam czsu to juz by musial kto inny dzialac.. kwestia czego ccha ludzie..
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-05-05, 00:01
moglbym nawet zaczepic ta pczyczepke i wziac z 2000 watt-i jakos bym sobie powoli zajechal
[ Dodano: 2006-05-05, 00:13 ]
a tak na marginesie dodam, ze moze udalo by mi sie namowic chlopakow, wzieli bysmy instrumenty i na wieczor mozna by bylo jakas potancowke zrobic - ale tego nie obiecuje, bo nie tylko odemnie zalezy...
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-05-05, 00:25
MAPET napisał/a:
kwestia czy to ma bcy bardziej gril i piwko i 2 dni czy npo 1 dzien i bardziej np jazda po torze..
Ja osobiście jestem za grillem itd. Jak dla mnie to taki zlot ogolnopolski to minimum 2 dni. Bo jak mam jechać z Gdańska do np. Czestochowy na kilka godzin i zaraz wracac to szczerze mówiąc nie chciałoby mi się.
marmarmarek napisał/a:
a tak na marginesie dodam, ze moze udalo by mi sie namowic chlopakow, wzieli bysmy instrumenty i na wieczor mozna by bylo jakas potancowke zrobic Wink
Wysłany: 2006-05-14, 10:11
igi napisał/a:
panowie a co myślicie o rzeszowie i okolicach czy moze za dalekpo
A masz tam jakieś tereny, na których możnaby zrobić zlot? Mnie będzie daleko, ale innym pewnie bliżej, także miejsce chyba nie ma zbytniego znaczenia, byle było w Polsce:-)
BANDERAS_RR napisał/a:
wlasnie pije pwko i wyobrazam sobie jak jestem na zlocie a w kolo same ventyle!!!!!!!!! ach jak pieknie
Musi zlot tym roku wypalić bo już nie mogę się doczekać...
Wysłany: 2006-05-14, 15:50
admin napisał/a:
Mnie będzie daleko, ale innym pewnie bliżej
Tobie daleko? Mi z pewnością bliżej
Mówiąc poważnie to myśle, że najlepsze miejsce to okolice Łodzi bo to w końcu jakiś tam środek Polski i nie będzie nikogo kto musiałby na zlot jechać np. ponad 700 km...
Wysłany: 2006-05-15, 12:07
no ja tym bardziej się zgadzam
Mapet miał się coś zorientować... Mówiąc szczerze nigdy nie organizowałem czegoś takiego i nie wiem nawet od czego zacząć...
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-05-16, 20:40
dawno mnie nie bylo na forum nie wiem czy dotrwam do zlotu (byc moze opuszcze IV RP). No ale sie wypowiem.
1. Dwa dni minimum
2. Bez piwka ....to tylko w LPR'ze
3. Muza, jak najbardziej
4. Tance, jak najbardziej
5. Wieczorek zapoznawczy, jak najbardziej
6. Miejsce - zgadzam sie ze Łódź - to powiedzmy kazdemy bedzie w miare blisko (lepiej niz do Gdanska)
7. Co robic przez dwa dni.....spokojnie, dwa dni dla takich szalencow to bedzie malo zapewniam np:
- przyjazd na 10.00 (B)
- ustawianie furek, ogladanko, zapoznawanko (B)
- grillek, tancowanko, spiewanko (B x duuuzo)
- to gdzie 4 rano bedzie
- a z ranca (zawsze mozna pograc w gale, kosza, siatke plazowa, itp)
- no oczywiscie jak ktos ma ochoty na konkursy czy inne tam, to prosze bardzo
Najlepiej wybrac miesce gdzie bedzie duzy parking asfaltowy, teren zamkniety, tanie domki letniskowe, plac do gier i zabaw roznych, grill, plaza, jeziorko.
Znam takie miejsce. Rynia nad Jeziorem Zegrzynskim. 30 km na polnoc od Warszawy. Bylem tam 3 lata ratownikiem i zapewniam ze moze byc wesolo. Ale czy tam zloty oranizuja to nie mam zielonego pojecia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum