Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-10-11, 15:38
no właśnie nie są takie same wizualnie.
Tak wygląda mój:
A tak golfowy:
Są zupełnie inne wizualnie i ten z Vento jest kruczo czarny zaś te inne delikatnie w szary wpadają, widać to szczególnie jak leża koło siebie...
Ale od biedy to i ten drugi wezmę jak nie znajdę takiego jak mam.
A potrzebny mi jest dlatego, że szkoda mi neoników do podświetlenia wyrywać a kuiłem sbie indiglo do nawiewów wraz z inwerterem. W ostateczności będę musiał neonki wywalić a trochę mi szkoda bo sporo czasu w sobotę poszło na założenie tego...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-10-11, 15:45
aktualnie nie ma nigdzie a jak sa toceny kosmos. A najlepsze jest to, że sam miałem 3 sztuki, każde inne i sprzedałem po pare zł dosłownie na allegro a teraz jak szukam to wołają wszyscy koło 20 zł, za dużo jak na głupi plastik.
Indiglo lepsze ale szkoda mi było kasy, bo ponad stówa na to poszła, ale efet jest wyj... w kosmos więc zaszalałem
No ale szkoda mi neoników sie pozbywać, może komuś sprezentuje jak będe miał dobry humor Kupa z tym roboty była jednak...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-10-11, 20:40
spyro to może się z kimś wymień kto ma seryjne podświetlenie (jeśli to podświetleniem można wogule nazwać) i Ty będziesz miał ładne a ten ktoś będzie miał neoniki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum