Silnik: VR6
Wysłany: 2006-05-06, 11:48
wez zrob tak.. nie szukaj tylko listew na allegro.. tylko golfow3 i ventek gdzie ludzie sprzedaja cale auta na czesci i tam pisz maile tak kupilem kilka rzeczy i to tanio
pzdr
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-06, 11:54
ale to pierwsze co schodzi w takich aukcjach, także musisz być szybki jak lopez Ja też wiele rzeczy już tak kupiłem i czasami można wyrwac naprawdę w dobrej cenie...
Wysłany: 2006-05-09, 09:13 No to listwa ;) i siedzenia (siedzenie ważna rzecz :) )
No ok - dopadłem gościa z listwą - ale rocznik 1997 (mój to 1993) - jest jakaś różnica ?
A i jeszcze jedno, plasitkowe osłonki na boki foteli też mi się trafiają - moje są popękane, ale nie wiem czy spasują z tego rocznika (mój ma fotel kierowcy regulowany w pionie i poziomie - ręcznie oczywiście, pasażera tylko poziom i oparcie).. jak myślicie :?:
_________________ Katha
"...ziemia to piekło innego świata..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum