O kurcze jak dla mnie idealna Ventka
I nawet jak czerwony kolor mi sie nie podoba to tu pieknie pasuje. W takiej nie zmienilbym juz nic zupelnie nic z wygladu
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-01, 23:05
idgray napisał/a:
bo beznadziejnie wyglądają
ja mam brewki już kupę czasu i nadal uważam, że wyglądają spox, choć niestety kupa ludzi już ma takowe :-( Brewki są fajne, ale na standardowych reflektorach, bo na soczewach to już poprostu nie wypada
Grillik fajniutki, zawsze mi się podobał ten wzór, ten nowszy jest do bani jak dla mnie... A że jeszcze bez znaczka to w ogóle rewelka...
idgray,
Zapodaj więcej zdjęć tej ventki przydało by się jej więcej zobaczyć
do spyro, to wrzuci na stronkę
Jest faktycznie super
ciekawe jak ma kuferek zrobiony
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-03, 16:01
Super autko!
Oglądam te fotki i zastanawiam się po jaką cholere po wymianie progów je malowałem w kolor nadwozia, super wyglądają czarne, gdy i listwy pod zderzakiem są czarne, rewelka...
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-03-04, 09:53
zgadzam sie z tym co gavel napisal ...i pamiętaj: powiadają, że dzwon podstawą do dalszego tuningu .... byle nie zamocny u mnie tak bylo. i teraz jezdze zupelnie inna ventka...ktora juz coraz mniej ja przypomina. glowa do gory i do boju
i pamiętaj: powiadają, że dzwon podstawą do dalszego tuningu .... byle nie zamocny prosty uśmiech
zgadzam sie Ja tez po spodkaniu z lampka zaczelem zmieniac Ventylka i innaczej sie jezdzi .
A co do roboty to zgadzam sie w polsce sie wszytsko da nie wiem czy nie ogladaliscie Top Gear na Tvn Turbo jak chcieli montowac kominek w aucie i chodzili do ludzi by to zrobic to anglicy i niemcy nie potrafili tzn mowili ze sie nie da zrobic pojechali do polski i wylozyli to jeszcze podloga drewniana z kominkiem
Jak to mowia polak potrafi
Glowa do gory bo ladna Ventka i trzeba ja ladnie zrobic
_________________ Gość Miłego Dzionka i kozystania z forum
Silnik: 1,8 75 KM
Wiek: 40 Dołączył: 12 Lut 2007 Posty: 128 Skąd: Tuchowicz ok. Łukowa
Wysłany: 2007-08-28, 12:27 Nowe tarcze
wczoraj zmieniłem tarcze na niby sportowe, brembo ( nacinane) + klocki ferodo. I powiem wiem że wielkiej różnicy nie ma choć pewnie może troszke lepiej bedzie jak się dotrą, jak myślicie
[ Dodano: 2007-08-28, 12:35 ]
Zapomniałem dodać że przyciemniłem sobie szybki ponieżej fotki
[ Dodano: 2007-08-28, 12:37 ]
zmieniłem też amorki na tyle, na gazówki róznica jest kolosalna, świetnie się jeździ !! jeszcze pewnie na przodzie zmienie a co
Wysłany: 2007-08-28, 22:09
chciałem, ale powiedzieli mi w firmie gdzie przyciemniają że mogą zrobić na własną odpowiedzialność, nie wiem czeme tak. Mówią że mogą mi zabrać dowód. Nie rozumiem tego bio chciałem zrobić najaśniejszą folią, a z tego co wiem nie wolno przedniej szyby a boczne do jakiegoś stopnia. Wiecie coś na ten temat ?
Wysłany: 2007-08-28, 23:19
jjaarryy napisał/a:
Spyro a jak u Ciebie poprawiły się hamulce
no w tej chwili to jest naprawdę mega różnica, także warto było Zobaczymy na ile klocki starczą, ale dużo lepiej hamują. Najwązniejsze pamiętać o tym, zeby wymieniac oc jakiś czas te wszystkie gumki, uszczelki itp, ten zestaw naprawczy hamulców. Bo to z wiekiem powoduje, ze po puszczeniuu hamulca klocki i tak delikatnie tra o tarcze podczas jazdy i nie dośc że hamowanie do du... to szybciej się scierają.
Reasuując nacinane tarcze naprawde pomagają...
Dzolo napisał/a:
Co do szyb to ja jestem zdania ze albo cały bok albo wcale.
Ja tak nie myślę. Tzn oczywiście super wyglądają wszystkie szybki ciemne (opróz przedniej oczywiście ) ale nie chcąc tracić dowodu rejestracyjnego co kontrolę policji nie warto przyciemniać przednich. Ilu moich znajomych traciło dowody, ilu na szybciocha zrywało folię z przednich okien. Nie warto, w Łodzi non stop łapią takowe autka, także szkoda mi było kasy na kolejne przeglądy po stracie dowodu (co prawda niby tylko 0 zł za szyby biorą, ale i takjest problem, bo trzeba sie najeździć a poza tym na stacji za darmo nikt nie puści z pełnym przyciemnieniem i nie wbije przeglądu więc kolejne koszty).
jjaarryy napisał/a:
nie wiem czeme tak
patrz wyżej
jjaarryy napisał/a:
boczne do jakiegoś stopnia
żeby być legalnym to boczne przednie można przyciemnić lekką chmurką, czyli praktycznie żadne przyciemnienie.
Więcej przeczytasz zna naszym forum, gdzie sam o tym pisałem zastanawiając sie czy przyciemniać...
Wysłany: 2007-11-07, 22:46
Witam ponownie, nie dawno założyłem sobie płetwe na bagażnik, dostałem za free od braciaka, siedziała na BMW 3, orginalna niemiecka. Poniżej zdjątka. Była czarna pomalowełm na kolor nadwozia 100 zł. mnie kosztowało z założeniem.
[ Dodano: 2007-11-07, 22:48 ]
zd
[ Dodano: 2007-11-07, 23:05 ]
[ Dodano: 2007-11-07, 23:07 ]
[ Dodano: 2007-11-07, 23:09 ]
[ Dodano: 2007-11-07, 23:10 ]
założyłem również brewki na przednie światła.
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-11-09, 00:28
kazdy wyraza sowja opinei wiekszosc je uwaza za syf i tyle ale dokaldnie wazne zeby tobei sie podbaly ty tym jezdzisz...a to ze innym sie nie podoba to olej..
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Wysłany: 2007-11-10, 11:13
no przepraszam, ale uważasz że jeszcze nie dorosłem Tka jak mówiłem mi po prostu się podoba, te lampy jak dla mnie są za duże i w tej chwili ładniej wyglądają jak kawałek są przysłanięte, nie nazywałbym tego tuningiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum