Lampy są naprawdę lekko przyciemnione, ładnie się prezentują... w zestawie żarówki, tylne gniaza żarówek i maskownice. Cena 150zl. za komplet wydaje mi się atrakcyjna (plus koszt przesyłki). Pozdrawiam
W Ventce, mam Celary, opisałem to już na forum "Nasze Ventki"...
Pomalowane jest takim mixem, czyli trochę czarnej bazy, bardzo mało i klar do plastiku, wyniesiony potajemnie z pracy ), wcześniej były zmatowane by usunąć wszystkie niepotrzebne znaczki... Naprawdę fajnie świecą, spokojnie można na nich jeździć bez obaw o dowód rejestracyjny ) Pozdrawiam ...
Pomalowane są z głową a nie tak, jak malują ludzie sprayem i nic nie widać czy hamuje, czy skręca a może ma włączony bieg wsteczny. Sam kiedyś w Corsie, miałem pomalowane takie paski sprayem i po kilkunastu myciach farba zrobila się matowa a te, nie powinny matowieć. Polecam...
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-10-29, 13:32
jak ludzie nie umieja malwoac sprayem to tak wychodzi... ja malowalem roznie lampy i sprayem da sie pomalwoac tez dobrze.. a lakiernik tez potrafi spitolic... widzisz lampy spyro jak swieca.. nie lepiej jak malowane sprayem..
nie mialem nigdy opcji matowienia po myciu.. jak by byly sprayem to moze bym wzial i go zmyl a tak to musze podziekowac
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-10-29, 15:47
MAPET napisał/a:
jak by byly sprayem to moze bym wzial i go zmyl a tak to musze podziekowac
jak chcesz takie lampy to czemu nie mówisz
moje stare nie są niczym pomalowane więc zmywanie masz z głowy, a wszystkie są w stanie bardzo dobrym - jakby nie to że kolor pomarańczowy mnie wnerwiał to nigdy bym ich nie zdjął z auta
fotki masz tutaj
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-10-29, 16:11
każda cena jest do negocjacji
lampki leżą w pokoju ładnie zapakowane w kartonie który już mnie drażni więc jak Cię interesują to odezwij się na PW na przykład żeby już janes'owi tematu nie zaśmiecać
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-10, 00:27
MAPET napisał/a:
a ty spyro jak tam twoej helle dymione
obserwujących masa, jeden nawet oglądał osobiście i chciał dać 150 za komplet, ale coś kręcił więc go olałem. Jak mam je opchnąc za 50 zł to niech leżą w razie czego...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-10, 00:51
MAPET napisał/a:
wow ale jelen
Ano Ale kręcił strasznie więc powiedziałem mu żeby spadał, nie lubię niezdecydowanych... Zawraca gitarę przyjeżdża, godzinę ogląda, sam proponuję cenę, ja się zgadzam oczywiście, a potem kombinuje jak koń pod górę. Więc podziękowałem mu że sie rozmyśliłem...
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-11-10, 00:53
to jakis lewy musial byc jak krecil.. powienin zobaczy i albo bierze albo nie i krotka pilka.. nie wiem nad czym sie zatsanwail.. ale mowie nawiedzony jaksi musial byc skoro taka cene zaproponowal
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
... nie przycisnelo mnie , tylko nie lubie smieci w domu trzymac, a te lampy jak sie nie sprzedadza to osobiscie je polamie - tak do zabawy i do kosza...
a... farbe da sie zmyc... pozdro...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum