Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-11-02, 23:00
Morfeusz142 a masz fotki lepszej jakości? Chętnie bym obejrzał
Jakiś czas temu widziałem w Gdańsku na żywo beemkę 3 w podobnym kolorze i strasznie mi się spodobała. Jak lakier jest dobrze położony to taki kolorek robi naprawdę niezłe wrażenie.
Tylko moim zdaniem lepiej by było jakby koleś zostawił listwy boczne w czarnym kolorze. Taki kontrast czarnego z pomarańczowym wychodzi naprawdę fajnie.
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-11-03, 01:31
Gavel napisał/a:
Tylko moim zdaniem lepiej by było jakby koleś zostawił listwy boczne w czarnym kolorze. Taki kontrast czarnego z pomarańczowym wychodzi naprawdę fajnie.
pomalowane byly lepsze skoro zderzki w kolorze sa... ale on ma wygladzone drzwi co w mk3/vento mi sie nie widzi
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2007-11-03, 16:36
Ja widziałem te vento jak tylko przyjechało z Niemiec
Byłem zainteresowany na części je kupić
Ale to vento to szrot i stoi tak już dwa lata
Co fakt miało jeszcze dvd i wiele różnych gadżetów
Cena wtedy jak ją sprowadził to 6 tys.
Teraz to nie wiem
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2007-11-03, 16:48
Gavel, zdjęcia wysłane. Jaca masz rację to szrot, czasy świetnosci ma za sobą. W tym miejscu stoi rok. Przedtem stało w w komisie w Olsztynie, ile czasu nie wiem.
[ Dodano: 2007-11-03, 16:49 ]
Teraz krzyczy 11.000,00zł. Ja chciałem od niej tylko przednie lampy.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-03, 17:18
Morfeusz142 napisał/a:
Teraz krzyczy 11.000,00zł.
sporo, nie wiem który to rok, ale skoro fura tak stuningowana to oznacza, że zapewne jeździł nim jakiś młokos, a więc neiźle go męczył... Z tych małych fotek mało widać, wrzuć je na fotosik.pl. Sa ograniczenia w załącznikach od niedawna bo niestety opłaty za serwer wzrosły tak masakryczne że mnie na to poprostu nie stać chłopaki... Także aby forum dalej żyło musiałem wprowadzić ograniczenia w wielkości załączników, bo ostatnio dostałem info, że katalog z załącznikami przekroczył i to sporo i giga (1000 MB). Także najlepiej wrzucać na darmowy fotosik.pl i już.
Cdo ventki, to kolor super, jak w Lambo Ale te siateksy i zderzaki to poracha jak dla mnie...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-11-03, 19:17
Morfeusz142 dzięki za fotki.
no 11 to bym nie dał choć widać że kiedyś ktoś trochę kasy w przeróbki musiał włożyć
Lampki tylne ma fajne - to chyba takie same jak ma Dzolo
i takie właśnie borbety mi się zawsze podobały
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-11-03, 19:42
spyro napisał/a:
Morfeusz142 napisał/a:
Teraz krzyczy 11.000,00zł.
sporo, nie wiem który to rok, ale skoro fura tak stuningowana to oznacza, że zapewne jeździł nim jakiś młokos, a więc neiźle go męczył... Z tych małych fotek mało widać, wrzuć je na fotosik.pl. Sa ograniczenia w załącznikach od niedawna bo niestety opłaty za serwer wzrosły tak masakryczne że mnie na to poprostu nie stać chłopaki... Także aby forum dalej żyło musiałem wprowadzić ograniczenia w wielkości załączników, bo ostatnio dostałem info, że katalog z załącznikami przekroczył i to sporo i giga (1000 MB). Także najlepiej wrzucać na darmowy fotosik.pl i już.
Cdo ventki, to kolor super, jak w Lambo Ale te siateksy i zderzaki to poracha jak dla mnie...
nie zawsze vento po tuningu oznacza padaczke.. ja np sadze ze moje jest w duzo lepszym stanie niz wiele seryjncy .. gumy nie pale nie scigam sie poprostu robei dla siebei i tyle.. ale masz racje na takei auta trzeba uwazac bo nie wiadomo kto tym smigal
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
co????
wedlog mojej opini jest tunig i Tuning.
a to auto ...... to jakas padaczka i wielkie nieporozumienie jesli chodzi o jego wartosc .
za 11000 taka kase to mozna bardzo ladne VR6 zakombinowac .
ta rdza jesli na klapie tyle rdzy z pod szpachli wychodzi to co z nadkolami ??
porazka.
typowy tuning .
Wysłany: 2007-11-09, 18:44
zgadzam się z Tobą że nie pasują ale to dlatego że to za mało
musi się zebrać parę czarnych elementów żeby był efekt
ja bym w czarnym zostawił także listwy na zderzakach, klamki, adaptery lusterek, hokej pod oryginalnym zderzakiem, ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum