Wysłany: 2007-11-03, 12:07 [KUPIĘ] Klosz lampy HELLA lewy od Vento
Witam. Wracając z pracy w zeszłym tygodniu mój Ventyl (a dokładniej lewa lampa) miała przyjemność zostać potraktowana przez pozostałości z naczepy TIR'a wożącego drewno. Konsekwencją tego jest pająk na kloszu w okolicy atrapy przedniej. Dziurę zasilikonowałem i zamierzam tak pojeździć do wymiany samego klosza, gdyż uważam że wymiana całej lampy byłaby bezsensowna. Może ma ktoś na zbyciu sam klosz lub ewentualnie całą lewą lampę w przystępnej cenie, która zalega i się kurzy . Zależy mi na oryginalności lampy...
Silnik: AAZ Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 410 Skąd: Włocławek/Pruszków
Wysłany: 2007-11-10, 22:07
spyro napisał/a:
... kup dwie nowe lampy albo kup dwa klosze...
dokładnie - dwa nowe szkla od jednego producenta załatwią sprawę na cacy - finansowo i estetycznie jak najbardziej ok - myślę, że to bardzo dobre rozwiązanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum