Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-10-02, 00:28
No to mamy 3 sztuki.
A teraz bardzo dobra wiadomość.
Jutro podpisze umowę jako stowarzyszenie o współpracy z tą nową firmą (nie ta co robiła nam do tej pory koszulki itp.)
Kubki będą po 15 zł sztuka i koszulki t-shirt po 25 złociszy sztuka (bardzo dobrej jakości 185 g/m2)
Kto chętny na gadżety klubowe? Myślę, że taniej już sie nie da. Aha no i będzie nowy wzór na koszulki klubowe, ale to już niedługo uchylę tajemnicy, narazie nie mam dostępu do kompa stacjonarnego bo mi monitor padł niestety a tam na dysku leży i wyleguje się nowy projekt na koszulki klubowe...
Chłopaki dostałem meila z oferta jakiś ciekawych bluz klubowych? Ale nic nie widze na ten temat na forum, jakaś nowość? I kiedy będzie coś konkretnie wiadomo czy można zamawiac?
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum