Fajne. jak będe miał kase na cos takiego to poszukam ale narazie wydałem tyle na remont generalny silnika i przez najbliższe 2 miesiace będe klepał biede
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-11-15, 00:52
ja tez poluje. ostatnio nawet licytowalem tyle ze 3D i wtedy boczki z tylu troche nie pasuja. mapet ty z idgrayem i kroogerem, macie od 5D ? ... czy tylko boczki od 5D, a kanapa i siedzenia front od 3D bo widzialem ze krooger ma z przodu napewno skaldane siedzenia
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-11-15, 14:24
przemolas4, o tych fotelach bylo pisane na forum golfa koles nie wie co ma to nie jest colour concept... tylko zwykle kubly obszyte meijmy nadzieje jak pisze skora... colour concept to wlasnie to co licytuje czyli kubly recaro w skorze a to sa zwykle polkubelki od GT! w zyciu za tyle tego nie sprzeda!!
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Wysłany: 2007-11-16, 06:06
dzolo, ty mowiles ze jakis kolo robi w olsztynie boczki dobrze i w miare tanio ? i co zrobil by na ksztalt recaro gti. czerwono czarne widziales jego robote? i czy przypadkiem nie wiesz czy nie zajmuje sie caloscia - w sensie boczki +fotele +kanapa. skora+alkantara + profilowanie pianki
Wysłany: 2007-11-16, 08:55
na ebaju ?
tak mam boczki na 4 drzwi moze bedzie luzem na sprzedaz juz jestes 3 zainteresowany hehe chyba ze bede sprzedaal swoje recaro to doloze te boczki i krzykne na poczatek 1500 czyli fotele kanapa i boczki 4d (ktore sie zdecydowanie rzadziej trafiaja niz 3d )
www.mapet-TUNING.com
dzolo, ty mowiles ze jakis kolo robi w olsztynie boczki dobrze i w miare tanio
Ziomal mój kupił Golfa gti i miał lekko na bokach poprzecierane Recaro , znalazł kogos w Ciechocinku przypadkiem który w wolnej chwili mu boczki obszył skajem i czerwona nitka i jak na moje oko zrobił to dobrze i podobno tanio.
Wysłany: 2007-11-16, 12:13
no ja wiem co to id
tylko tak wlasnie wiesz :/ skaj do recaro hmm niezbyt mi to sie widzi... mialem te moje tez tak zrobione przez tapicera jak odebralem je to jzu wiecej tego bledu bym nie popelnil
www.mapet-TUNING.com
No wiadomo że skóra to skóra ale wydaje mi się że też są gorsze i lepsze te skaje.
Ja pisałem tylko o boczkach więc aż takiej lipy nie bedzie nawet jak szybko polecą.
Wysłany: 2007-11-20, 03:55
alcantara.... to jest material. bardzo popularny aktualnie. meble tym obszywaja, siedzenia itp. takie cos pomiedzy skora, a zwykla sciera. bardzo przyjemne w dotyku i wygladzie.
Wysłany: 2007-11-21, 06:49
dobrze jest zrobic skore w wiekszosci ...a na siedzisku i oparciu alkantare. ale juz boczki siedziska tez w skorze. szczegolnie jak ktos AC nie ma. ja jak bede robil skore to wlsnie tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum