Silnik: VR6
Wysłany: 2007-11-15, 16:05 nowy numer VW TRENDS ....
W najnowszym numerze VW TRENDS:
- 8 sposobów na Golfa II, III i IV
- Up! i inne ciekawostki m.in. znad rzeki Men
- Vento – historia policyjnej limuzyny
- zloty w Polsce i na świecie – może się na zdjęciach odnajdziecie!
- opony i felgi na zimę – jak wybierać?
- Polo w stylu Rat
- Corrado jakiego nie znacie
- Tiguan i Touareg – dwaj bracia z terenowymi aspiracjami
- VolkswagenVento Klub Polska – dlaczego kochają swoje auta.
tym razem 8 stron więcej!
Już w sprzedaży!
Nie zapomnij kupić!
VW TRENDS are your friends !
Szukaj na stacjach benzynowych i w najlepszych punktach sprzedaży
Obyś zdążył przed zimą!
niestety z tego co wiem troszke bledow jest w historii vento bo nie zdazyli mi dac materialu do przejrzenia
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-11-15, 23:13
MAPET napisał/a:
Vento – historia policyjnej limuzyny
MAPET napisał/a:
zloty w Polsce i na świecie – może się na zdjęciach odnajdziecie
MAPET napisał/a:
VolkswagenVento Klub Polska – dlaczego kochają swoje auta
...dlatego wato
MAPET napisał/a:
tym razem 8 stron więcej
a to chyba ze wzgledu na to ze zawiecha gavla nie dala sie upchnac w normlanych ramowkach jakby zdjecia w zime byly robione to by musieli zrobic ksiazke telefoniczna a nie 100str miesiecznik
Wysłany: 2007-11-16, 06:11
a czyje to vento z okladki niby zaczyna sie na WOB... ale to chyba jakis niemiec, albo inny zagraniczny. mapet trzeba bylo swoje dac (w sensie podsunac im ) , takie reprezentacyjne by bylo. raz ze polskie, a dwa ze pokaz jak moze germansko wygladac 'policyjna limuzyna' . Albo kawalkowego culta, albo dzolowego wypasika. pewno mogles na nich wplynac jakos, czy nie zabardzo.
Wysłany: 2007-11-16, 08:00
to rzeczywiscie jakas ciapa musiala byc no ale moze jak o historii to i moze pasuje takie zdjecie. ale z drugiej strony... na okladke 'takie cos dac'. Jakbym nie byl vento fanem, to bym se pomyslal.... ale smieci z tych vento takie bylo moje pierwsze wrazenie jak zobaczylem okladke. ... golf calkiem calkiem (zeby nie te slipia) , corrado bomba, rat spoko, futura spoko....a vento...kaszalot .... bez obrazy dla nikogo oczywiscie
Wysłany: 2007-11-16, 08:38
no nie wiem, ja to tak widze. na okladke powinno isc cos ladnego, przyciagajacego uwage....poprostu. Przynajmniej jak ja bym byl redaktorem to tak bym zrobil. A tu... troche kaszanka - chyba sie ze mna zgodzisz. Albo chociaz policyjna versje, jak juz w ten desen bija. to by przyciagnelo uwage
Wysłany: 2007-11-16, 08:49
MAPET napisał/a:
wg mnie nie ma byc historia
...wg mnie JAK ma byc histoira...chyba chciales powiedziec
nie no racja racja, jak historia, to ja nie mowie zeby nie bylo seryjne.... tylko cos bardziej reprezentatywnego. ale w tym numerze VWT, tak sie zdarzylo ze jest historia, klub i zlot.... czyli duzo o vetylach...jak nigdy... wiec nie tylko seria. wiec mozna by sie pokusic zeby na okladke dac cos ....extra
poprostu ja bym dal ladniejsza sztuke. ale to kwestia podejscia
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-19, 22:00
idgray napisał/a:
ale pisarzem to ty Spyro raczej nie będziesz
hmm, gdyby art był druknięty jak pisałem z poprawkami to byłoby inaczej, poza tym Gavel dopisał koniec arta a niestety nie wiem czemu nie ma go w podpisach końcowych itp itd. Ale podobno zmienili program do składania tekstu i stąd te wałki w tym numerze
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-19, 22:24
MAPET napisał/a:
oprozcz 1 strony to nei wiem gdzie sa walki?
są gdzieniegdzie literówki, w spisie treści brak spacji i sam wiesz co jest w historii vento, chociaż wysłałem tony materiałów i zdjęć
A co d Gavla to było w tekście źródłowym, wiesz sam jak to na szybko strasznie było, dzień przed oddaniem do druku dostałem tekst, tyle co wyłapałem to podałem reszta została, z większych rzeczy na szczęście doszła końcówka arta, bo w pierwszej wersji jaką dostałem gdzieś ją wcięło, a szkoda by było...
Wysłany: 2007-11-24, 13:53
i jak tam opinie po przeczytaniu Trendsa mi w tej historii to .... zdjec vento brakowalo. na kiego grzyba zaladowali zdjecia polo, golfow, paskow i bog wie czego bezsens totalny. historia vento to byla, czy vw generalnie ale poza tym... calkiem calkiem. i nawet zagoscilem w opisach.. .. dziekuje panowie. oby wiecej takich artykulow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum