Wysłany: 2007-11-13, 22:43 Trzeba chyba skoczyć do niemiec.
Pojade chyba do niemiec kupie z pare vento na części skoro takie zainteresowanie cześciami. a i mi sie pewnie coś przyda musze znaleść jakiegoś ventyla z silnikiem VR6 dla siebie jak kupowałem drugiego ventyla to szukałem z takim silnikiem ale nic ciekawego nie znalazłem więc kupiłem 1,8. Ale VR6 muszę kupic
Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 242 Skąd: POLSKA
Wysłany: 2007-11-14, 06:12
To pomyśl jak będziesz jechał o takich drobiazgach dla ludzi z forum:
schowek pod poduchy i bez poduch z klimą i bez, wygłuszenie klapy kufra, hokeje do vento itd. Pozdrawiam
Silnik: 2e Pomógł: 25 razy Wiek: 45 Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 924 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2007-11-14, 07:38
Nie wiem czy to jest tak hop siup
Ja jestem w Niemczech w okolicy Hamburga
I raptem są 3 venta na szrotach
2 na największym szrocie w północnej części Niemiec i 1 na takim małym
i są na maksymalnie rozbebeszone nic tam nie ma
powiem że jest ciężej znaleźć veto na części niż w Polsce
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-11-14, 11:29
Maciek, przywiez chetnie! ale chyba to nie jest tak jak myslisz ze pojedzies se i za pare stowek sprowadzisz ventke lux x pare sztuk.. za pieknie bylo...
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: AAZ Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 410 Skąd: Włocławek/Pruszków
Wysłany: 2007-11-17, 23:14 Re: Trzeba chyba skoczyć do niemiec.
Maciek napisał/a:
Pojade chyba do niemiec kupie z pare vento na części skoro takie zainteresowanie cześciami...
jak dobrze poszukasz, to kupisz w Polsce takie ventki
jesli uwazasz, ze w reichu jest raj z takimi tematami, to chyba tam jeszcze nie byłes i nie znasz klimatów, wiec nie licz, ze ventki stoja na ulicy idealne i po 100euro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum