Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-26, 22:18
a tak wogóle o temat poruszany wielokrotnie, więc kolega grzech robi dubla... Szukajmy zanim coś napiszemy bo robi sie burdel na forum.
A żarówki - tylko Philips.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-26, 23:57
MAPET napisał/a:
dlaczego? ja mam hella i nie narzekam...
a ja mam Philips i ni narzekam. A na poważnie, poprostu przyzwyczaiłem się i kupuje zawsze Philipsa. Hella tez są OK. Ważne aby nie były to chińskie podróbki i wynalazki, żądne niby xenon itp bzdury i będzie dobrze.
Witam Co do żarówek powiem krótko:PHILIPS sam osobiście przerzuciłem ich dosłownie stosy
I tak:
BLUEVISION- ( dają białe światło )
VISIONPLUS+50% light- ( rzeczywiście jest więcej tego światła )
NightGuide Double Lifetime- ( światło 3 strefowe ) Jeżdżę na nich teraz i jestem naprawdę zadowolony Muszę przyznać że żarówki firmy PHILIPS nie należą do najtańszych.
Na pewno nie polecam MADE IN CHINA,choć opakowania i reklama skłaniają wielu ludzi do kupowania takich żarówek.
Polecam jeszcze firmę: HELLA i OSRAM
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 23 Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2007-11-28, 22:11
Rowniez polecam Philips NightGuide - obecnie na nich jezdze i sa rewela Ale rok temu dalem za nie 70 zl wiec tanie nie sa. I jak przedmowcy - zadnej chinszczyzny - przerobilem kilka kompletow - max wytrzymalosc ok 3 m-cy. A te 100/90W to juz w ogole lipa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum