O! Widzę, że zainteresowało kogoś moje autko no to fajnie cieszę się z tego powodu miło jest usłyszeć, że komuś się ono też podoba. Theority masz racje, że felgi znajomo wyglądają bo są to 14 Ronala w najbliższym czasie postaram się wrzucić fote na której lepiej będziesz mógł się im przyjrzeć, fotki wnętrza też będą. Co do wyposażenia to moje VENTO posiada szyby elektrycznie sterowane, autoalarm, 2x airbag, centralny zamek z domykaniem szyb, lusterka podgrzewane z elektryczna regulacją , brak klimy ale jest termotronik wiosną się sprawdza latem już gorzej tapicerka welurowa, boczne i tylna szyba lekko zielone, instalacja gazowa Landi Renzo. No to tyle co zapamiętałem jakby coś mi się przypomniało to jeszcze dorzucę.
Jatza, no to widzę że w środeczku to aż miło jeździć
Czekamy na fotki a najlepiej to przyjeżdżaj do Gołunia k/ Kościerzyny w ten weekend, masz raptem sto parę km ;-) info w tym temacie http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=1168.
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-05-10, 21:59
siema Jatza. no dwurorke chlopie masz i nawet nie wiesz no moja czarna strzala kiedys tez tak wygladala...nawet chyba identycznie.... teraz to historia co prawda, ale milo popatrzec. Przyjedz na spocik - to porownamy
No witam wszystkich! Dzięki za wszystkie komentarze fajnie jest usłyszeć coś miłego na temat mojego Venciaka Dzięki za zaproszenie na zlot, ale niestety nie będę mógł przyjechać bo w sobotę idę do pracy Na inne foty niestety będziecie musieli nieco poczekać bo nie mam aparatu a te robione telefonem jak widzicie nie są najlepszej jakości, postaram się coś wykombinować i wtedy coś wrzucę. W aucie nie zamierzam nic zmieniać podoba mi się ono takie jakie jest z inwestycji to tylko doszedł gaz i zmiana końcówki wydechu bo stara już się sypała, no i jeszcze kołpaki musiałem kupić bo mi ukradli a miałem oryginały z 96 roku. No wielka szkoda, że się jutro nie spotkamy może innym razem. Pozdro.
[ Dodano: 2007-08-23, 21:59 ]
Witam wszystkich po małej przerwie wynikającej z braku czasu, sami wiecie praca-dom, praca-dom... No ale teraz jestem na urolpie i znalazłem chwile czasu nie tylko na to, żeby wejsć na forum ale także by zadbać o swoje VENTO. Właśnie dzisiaj go umyłem, strzeliłem mu kilka fotek no i prosze... o to i on!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum